0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincok tesekkur ederım bilgilendırme için ne yazık ki üniversite yıllarından kalma bir alıskanlık azaltmam lazımDediğim şekilde ben yarısını kestim, bizim burada 7 market dolaştım. Şükür merkezi yerdeyiz inanın 7 tanesinden 5 inde kampanyalı ürün var ama 4ü "bedavasını vermiyoruz" dedi. En son bir market veriyoruz dedi. 4 tane almıştım, 3ünden bedava çıktı. Şimdi hediyelerden birini içtim, ondan da bedava çıktı Çok içemiyorum ben bu mereti, diğerlerinden bedava çıkar mı göreceğiz kesilmişe verdilermi bedavayı yani
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincok tesekkur ederım bilgilendırme için ne yazık ki üniversite yıllarından kalma bir alıskanlık azaltmam lazımDediğim şekilde ben yarısını kestim, bizim burada 7 market dolaştım. Şükür merkezi yerdeyiz inanın 7 tanesinden 5 inde kampanyalı ürün var ama 4ü "bedavasını vermiyoruz" dedi. En son bir market veriyoruz dedi. 4 tane almıştım, 3ünden bedava çıktı. Şimdi hediyelerden birini içtim, ondan da bedava çıktı Çok içemiyorum ben bu mereti, diğerlerinden bedava çıkar mı göreceğiz
cok tesekkur ederım bilgilendırme için ne yazık ki üniversite yıllarından kalma bir alıskanlık azaltmam lazım
tamam saol o zaman bende oyle yapıyım bende de 4 tane var