Geçen sene 4 milyon katılım olmuştu, bu sene 10 araba verdikleri için en az 7 milyon katılım bekliyorum. ;d
7 de olmaz. Geçen sene reklamlarda ÇGHB ekibini kullanmışlardı. Bu sene biraz da kampüs üniversite detayı ile gençlere yönelik reklamla tanıtım düşünülmüş. Boru değil 120 gün senenin üçte biri. Bence bu sene de rekorunu azıcık daha geliştirir.5 milyon 697bin 579u 5,8 milyonlara çekebilir. Geçen yılki tanıtım daha hoştu, her kahve bir AUDI modeliyle özdeşleştirilmiş, işte bol kahveye limuzin gibi ağır AUDI S5 mi ne veriyorlar. 2 si bir arada ya AUDI Jeep falan

Kahvede talebin patladığı kış dönemi zaten. Bana çıkmaz deyip ambalajı atan da çok. Bedavasına bile tenezzür etmiyor

Zaten çekiliş işini becerebilen beceriyor her yıl gelenekselleştiriyor, beceremeyen elini yüzüne bulaştırıp bırakıyor.
Kent şekerleme bir ara yapmıştı, çekilişli ürünleri Anadolu Yakası'nda bulamadık

Zaten o çekilişten sonra da yapmadılar. Tnıtım firması aracılığı olmadan çekiliş yapan bir şirket de beni mali işler sorumlusu misafir etmişti, yemekhanede yemeklerini bile yedim. Adamlar biz bu işi beceremedik, siz şu hediyenizi alın. Biz de tövbe artık bir daha yapmayız modundaydılar. Gerçekten her şirketin harcı değil bu işler. Adam verdiği ödülün 50 misli parayı ajansa, tanıtım, reklamlara harcıyor çünkü. Yani aldığımız hediyeler devede pire arkadaşlar.