Gönderen Konu: Değişim Rüzgarları|BizdeHesaplı.Com 3 Kişiye 4 gb Bellek !!Son Dakikalar!!  (Okunma sayısı 6652 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sevgi84

• Deneyimli Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kampanyan hayırlı uğurlu olur inşallah umarım izleyici patlaması yaşarsın bloğunda (iyi bişey dedim umarım)  :D
şimdi kampanyanın şartlarını yerine getirmeye gidiyoruuum ;)

Yayına aldım katılımını..Şanslı sayılar yüzüne gülsün ve seni defaten mutlu etmeye yetsin..iyi bir şey dedin evet.. :D :D

:D :D  ali ağaoğlu gibi olmasın ama ben dedimse iyi bişey olucaktır ;)
şans bana güldüğünde ,  dişleri döküktü ....

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
zaten blogum için kurduğun her heceni hayra yordum..biliyorum her şey güzel olacak..blog değişimde bu saat içinde..tabii tabii Ali Beyler.. :D :D
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Duyuru : Arkadaşlar etkinliğimin bitmesine kısa süre kala son ana lütfen bırakmayın katılımları..Yılbaşı gecesi 2011' e girerken çekiliş yapılacak olup 10 dk içinde açıklanacaktır resmen..Arada kaynadı yada görmedim gibisinden mazeretler yapmamak için çabuk davranınnnnn..Şansına güvenen kazansıııınnn.. =)))

Çevrimdışı düşler sokağı

• Usta Kampanyacı
kampanyan ve bloğun hayırlı olsun arkadaşım  :) :)

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
kampanyan ve bloğun hayırlı olsun arkadaşım  :) :)

teşekkür ederiiiiiimm ve katılımları bekliyoruuuumm çünkü bir dahakinde daha büyük bir sürprizle karşınızda olacağız..şimdilik bir nokta ve bir başlangıç..iyi dilekli sözlerinde mutluluğa dokunuyorum..çok sağ olllll.. =))

Çevrimdışı gülirana

• Usta Kampanyacı
hayırlı olsun kampanyan  :D katıldım şimdi

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
hayırlı olsun kampanyan  :D katıldım şimdi

bol şans dilerimmmmmmm ve çoookk teşekkür ederiiiiimmm..:D :D

kampanyamda mutlu sona çok az kaldı..hadi canlanınnn arkadaşlar..yeni yıla yeni bir bellekle girmek için sadece 2 gün kaldı..iyiki hayatımdasınız arkadaşlar..çok sağ oluuunnnn... :)

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿

(_ ÖNEMLİDİR _)
Son güne giriyoruz ve katılmayanlar için son şans..Firmamız sırf yılbaşını sizlerle geçirmek için süreyi yılbaşı gecesine odaklı kurdu..Katılımların da artmasını bekliyoruz..Yoksa 2-3 haftalık blog kampanyaları da oldu ve kimi firmalar hediyeleri gönderimlerinde saçmaladı..Firmam hediyeyi kazanan arkadaşlarımıza 3 iş günü içerisinde hediyelerini yollayacaktır..Kaçırmayın bu fırsatı..Yılbaşı gecesi 00:00 'da çekilişe herkesi bekliyoruzzzzz.. =))

« Son Düzenleme: 30 Aralık 2010, 22:27:18 Gönderen: cilekrecelii »

Çevrimdışı sevgi84

• Deneyimli Kampanyacı

(_ ÖNEMLİDİR _)
Son güne giriyoruz ve katılmayanlar için son şans..Firmamız sırf yılbaşını sizlerle geçirmek için süreyi yılbaşı gecesine odaklı kurdu..Katılımların da artmasını bekliyoruz..Yoksa 2-3 haftalık blog kampanyaları da oldu ve kimi firmalar hediyeleri gönderimlerinde saçmaladı..Firmam hediyeyi kazanan arkadaşlarımıza 3 iş günü içerisinde hediyelerini yollayacaktır..Kaçırmayın bu fırsatı..Yılbaşı gecesi 00:00 'da çekilişe herkesi bekliyoruzzzzz.. =))

eveeeettt inşallah o talihlilerden biri de benimdir :) sevdim bu kampanyayı  ;)
şans bana güldüğünde ,  dişleri döküktü ....

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿

(_ ÖNEMLİDİR _)

eveeeettt inşallah o talihlilerden biri de benimdir :) sevdim bu kampanyayı  ;)

inş. sen kazanırsınnnnn bakalımmmm çok az kaldıı Sevgiiiiiiiiiiii.. :)

Arkadaşlar etkinliğimizi bilerek sizler için sadece 7 günde tuttuk..2-3 hafta bile sürebilirdi..Yılbaşı gecesinde eğlenceli çekilişimize herkes davetlidir..Ben izleyici olmak istememm bende katılıp bu çekilişteki heyecanda rezervasyon yaptırmak  isterim diyenler hadi buyrun sadece 00:00 ' a kadar tüm katılımlarınız kabul edilecektir.. :D :D :D :D