0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
böyle güzel ve özel bir gündeki kampanyaya kimse seyirci kalmak istemez heralde.katılıma saatler kaldı tüm arkadaşlarıma bol şans diliyorum
son anda farkettim bende katıldım yarışmaya umarım şans banada güler ve bende kazanırım dermişim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinböyle güzel ve özel bir gündeki kampanyaya kimse seyirci kalmak istemez heralde.katılıma saatler kaldı tüm arkadaşlarıma bol şans diliyorum Son dakika haberidir..(Güncelleme..)Kampanya sonuçları 2011' e ertelenmiştir..lütfen katılımlarınızı 2010 'a veda etmeden yapınız..an be an nefesler tutuldu geri sayım makinesi artık aktive edildi..şuan için 47 pozitif katılım oldu ve bekleniyor yeni isimler..kontenjan dolmadan elinizi çabuk tutunuz... İdari İşler Ve Koordinasyon Genel Sekreteri Değerli Sevgi Hanım'a emeklerinden ötürü kocamannn teşekkür ediyoruzzzz..
bu gece hemen çekiliş yapılacak mı.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu gece hemen çekiliş yapılacak mı.Bu gece açıklıyoruz..15 dk içinde açıklamayı planladık firmamızla..o kadar özverili firmamız ki her konuda örnek bir firma olduğunu kanıtladı..başka firmalar gibi 2-3 hafta gibi vitrinleri süslemedik..amacımız eğlenmek yeni yıla girerken..firmamız üyelerine böyle bir jest yaptı..sizde yalnız bırakmayarak ve bize eşlik ederek mutlu ve bahtiyar eylediniz..Teşekkürler arkadaşlar..Katılan herkese..iyiki varsınız Sevgi Hanım..