Gönderen Konu: Değişim Rüzgarları|BizdeHesaplı.Com 3 Kişiye 4 gb Bellek !!Son Dakikalar!!  (Okunma sayısı 6937 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sevgi84

• Deneyimli Kampanyacı
böyle güzel ve özel bir gündeki kampanyaya kimse seyirci kalmak istemez heralde.katılıma saatler kaldı tüm arkadaşlarıma bol şans diliyorum ;)
şans bana güldüğünde ,  dişleri döküktü ....

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
böyle güzel ve özel bir gündeki kampanyaya kimse seyirci kalmak istemez heralde.katılıma saatler kaldı tüm arkadaşlarıma bol şans diliyorum ;)

Son dakika haberidir..(Güncelleme..)

Kampanya sonuçları 2011' e ertelenmiştir..lütfen katılımlarınızı 2010 'a veda etmeden yapınız..an be an nefesler tutuldu geri sayım makinesi artık aktive edildi..şuan için 47 pozitif katılım oldu ve bekleniyor yeni isimler..kontenjan dolmadan elinizi çabuk tutunuz... :D :D :D :D

İdari İşler Ve Koordinasyon Genel Sekreteri Değerli Sevgi Hanım'a emeklerinden ötürü kocamannn teşekkür ediyoruzzzz.. :D :D :D :D
« Son Düzenleme: 31 Aralık 2010, 18:34:39 Gönderen: devrim1986 »
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
katılımcı listesi 21:36 itibariyle güncellendi..2 saat 23 dk kaldı arkadaşlar..katılmak isteyenler 00:00 olmadan hemen katılsın yoksa çekilişe dahil edemeyeceğimmm.. =)))

Çevrimdışı kardelen2780

• Yeni Kampanyacı
  • *
son anda farkettim bende katıldım yarışmaya umarım şans banada güler ve bende kazanırım dermişim :)

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
son anda farkettim bende katıldım yarışmaya umarım şans banada güler ve bende kazanırım dermişim :)

iyiki de farkına vardın..katılımını inceledim ve pozitif katılım..yayına aldım..bol şans diliyorummmm..2 saat kaldı arkadaşlar.. :D :D

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿

Sadece 1 saat..Son şansınız arkadaşlar..=))

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
bu gece hemen çekiliş yapılacak mı.

Çevrimdışı sevgi84

• Deneyimli Kampanyacı

Son dakika haberidir..(Güncelleme..)

Kampanya sonuçları 2011' e ertelenmiştir..lütfen katılımlarınızı 2010 'a veda etmeden yapınız..an be an nefesler tutuldu geri sayım makinesi artık aktive edildi..şuan için 47 pozitif katılım oldu ve bekleniyor yeni isimler..kontenjan dolmadan elinizi çabuk tutunuz... :D :D :D :D

İdari İşler Ve Koordinasyon Genel Sekreteri Değerli Sevgi Hanım'a emeklerinden ötürü kocamannn teşekkür ediyoruzzzz.. :D :D :D :D

ni demek efemmm her zaman :D :D

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿

Bu gece açıklıyoruz..15 dk içinde açıklamayı planladık firmamızla..o kadar özverili firmamız ki her konuda örnek bir firma olduğunu kanıtladı..başka firmalar gibi 2-3 hafta gibi vitrinleri süslemedik..amacımız eğlenmek yeni yıla girerken..firmamız üyelerine böyle bir jest yaptı..sizde yalnız bırakmayarak ve bize eşlik ederek mutlu ve bahtiyar eylediniz..Teşekkürler arkadaşlar..Katılan herkese..:):)

iyiki varsınız Sevgi Hanım.. :D :D :D :D

Çevrimdışı sevgi84

• Deneyimli Kampanyacı

Bu gece açıklıyoruz..15 dk içinde açıklamayı planladık firmamızla..o kadar özverili firmamız ki her konuda örnek bir firma olduğunu kanıtladı..başka firmalar gibi 2-3 hafta gibi vitrinleri süslemedik..amacımız eğlenmek yeni yıla girerken..firmamız üyelerine böyle bir jest yaptı..sizde yalnız bırakmayarak ve bize eşlik ederek mutlu ve bahtiyar eylediniz..Teşekkürler arkadaşlar..Katılan herkese..:):)

iyiki varsınız Sevgi Hanım.. :D :D :D :D

bilmukabele efendimm :D :D