Gönderen Konu: 4. Haftanın Rocco Rezaleti !!!  (Okunma sayısı 7527 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
Ynt: 4. Haftanın Rocco Rezaleti !!!
« Yanıtla #10 : 23 Aralık 2010, 00:47:57 »
bencede hakkınızı arayın
oyları inceleyin deyin
bu kadarda saçmalık olmaz
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #11 : 23 Aralık 2010, 00:48:33 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bu kişinin hesabı sahte arkadaşlar..ve ben sabahladım forumdan yakın arkadaşlarım iyi bilir..birgün işi bile ektim o kadar itinayla hakkımla oy topladım ki tabloyu görün işte..arkoda ben 1 ayda 748 oy topladım ve bu oyların 24 ü sahte çıktı..benim kimseye yalan borcum yok..forumdan o kadar çok arkadaşla iletişim kurdum ki onların emekleri bir gecede çalındı..benim hayatımdaki yeriniz çok özel arkadaşlarım..sizlerin takdiri ile topladım o kadar oyu..zahmet edip girdiniz oy verdiniz ama zoruma gidiyor emek hırsızlığı..ve basiretsiz bir seyirci gibi de kayıtsız kalamıyorum..Allah(c.c.) biliyor ya inanın her şey göründüğü gibi değil..komik bir rakamla kaybettim rocco da sürprize hazır ol diyor..dalga geçiyor basbaya..3 oyla kaybedilir mi yaa  >:( >:( >:( >:(
bence pes etme arkadaşım irdele gerekirse şikayette bulun hakkını yedirme sahtekarlara  >:(

ben açıklanır açıklanmaz yorum yaptım çıt çıkarmadılar..biliyorum üzerine gitsem de bir şey değişmeyecek..bizlerin beğenileri sayesinde çok güzel reklam hitini elde ettiler..o reklam parasını da çıkardılar da..ajansı araştırdım az çok arasan bile çıkmıyor çıksalar bile ilgilenmiyorlar ki..rocco dersin bir de Frito Layin ürünü diye dikkate alıp girdim yarışmalara..bu benim uzun bir aradan sonraki 2. oylamalı yarışmamdı..ben herkesi zıt bıt hadi bana oy ver diyemem..etik değil..hakkımı helal etmiyorum hakkımı alan bu insanlara !!
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 23 Aralık 2010, 00:50:52 »
‎"Kazananlar" sekmesi hazır! Haftanın 1.si "Elimi sallasam 50si mi dersin, yoksa benimle yemek yer misin?" cümlesiyle Esra Nalbantol oluyor :)

ben bu kişiyi kazandığı gün öğrendim..benim oyum 304 onunki ise 307 ..ne olduysa son gece oldu..bilseydim bu kişiyi fark atardımm ve inanıyorum ki bu hesap sahte !!ben kazandığımı düşünerek oy toplamayı bırakmıştım bir de demişler ki Rocco dalga geçer gibi ;

Devrim, biz zaten düne kadarki oyları sayıyor olacağız, liste hazırlanıyor. Ancak sen tek oyu belirtmişsin, bizde koca bir liste var:) Sürprizlere hazır ol!

ee bekle diyor sana adamlar vercekler demekki bi teselli..

senın 1 faken bile yoktu bence çünkü bana forumdan kaç kişi geldı devrime oy ver diye herkez sana oy topluyordu

bu yazdıkları söz kazananlar açıklanmadan önce aramızda geçen dialog arkadaşım yaa ..

HIMMM BEN AÇIKLANDIKTAN SONRA YAZDILAR SANDIM..

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #13 : 23 Aralık 2010, 00:59:42 »
Alın size bir kanıt daha arkadaşlarımmmmmm !!!

Bu resim dün geceki yarışmanın bitmesine 2 dk kala çektiğim derecem..!!

5.haftaya geçildi dün gece itibariyle puanlar sıfırlandı yaa siz inanmayın roccoyaaaaa !!!

Bu kişinin yeni yani 5.haftadaki puanı huzurlarınızda..!!!

ahh benimm puanlara ne olmuş aah doğru yeni haftaya geçildi demii ondan sil baştan başlıyoruz devrimmm ..:)

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #14 : 23 Aralık 2010, 01:08:51 »
devrim devam et hakkını aramaya .ne demek bu ya  >:(

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #15 : 23 Aralık 2010, 01:12:49 »
devrim devam et hakkını aramaya .ne demek bu ya  >:(

dsmart da aynı ajansla çalışıyormuş bunu da öğrendim..alın bir kanıt daha ne kadar vurdumduymaz olduklarını görün onlar için kim kazanmış hakkıyla mı kazanmış önemsiz..reklam olsun getiri olsun kafi..

arkadaşlar smarty den ilk açıldığı günlerde 2 tane kulaklık kazzanmıştım kampanyada bitmiş ve hediyeler dağıtılıyomuş ben bir kendi numaramı birde babamın numarasını yazmışım dün beni aramışlar dersteydim sonra gördüm bugün babamıda aramışlar bende babamın numarasına annemin ismini verdim onlar... hanım la görüşecektik demişler babamda yok demiş bu kimin tel deyincede benim demiş onlarda d smarttan kazandığınız hediyeyi kaybettiniz bilgiler uyuşmuyor demişler. gitti boşu boşunaaaaaaaaaaaaa dağıtmamak için yer arıyolar
diğeri için bugün benide aradılar ben de kendi numarama babamın ismini vermişim .... bey le görüşcektik dediler yok dedim kimin numarası deyincede onun numarası dedim onlarda akşam ararız deyip kapatıılar
  1 i gitti boşuna1 i kaldı. suç biraz bende ama onlarda çok ince araştırıyolar bunlarıda kazandınız demeden önce sornuşlar. dikkat edin.......(Alıntı :harunn0)

Bu arkadaşımız ne hallerle hediye kazanmış kim bilir kaç saat uğraştı da kazandı..buyrunn ne kadar zor durumda bırakılmış..kazandığı hediyeyi tıpkı bir bebeğin elindeki oyuncağı zorla alırcasına..yazık çok yazık..baştan sona yalansın rocco!!

Katılım koşullarında da ; Yarışmacılar birbirini göremeyecek ve şanslı ismi araştırmalarımızı tamamladıktan sonra açıklayacağız da yazmıyorrrr!!!Saçmalıkkkkk!!!
« Son Düzenleme: 23 Aralık 2010, 01:19:56 Gönderen: devrim1986 »

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #16 : 23 Aralık 2010, 01:43:42 »
forumdan oy veren olarak bende tc kimlik yollarım ve çoğu arkadaşımızda yapar bence.önce bbck şimdi sen  >:(

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #17 : 23 Aralık 2010, 01:49:24 »
forumdan oy veren olarak bende tc kimlik yollarım ve çoğu arkadaşımızda yapar bence.önce bbck şimdi sen  >:(

ablam kendimi zor frenledim surç-i lisan ettiysem affola amacım artık bazı gerçekleri herkes görsün ve öğrensin..bu tip firmalar sayemizde reklam geliri elde ediyor..ablammm tek ben değil bu böyle de gitmez..birgün bbck sonra ben sıradaki mi gelsin dicez yoksa dur mu ??inan bana o kazanan kişi T.C. konusuna sıcak bakmıyordur..ben varım her şeye gerçekler gibi..:)

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #18 : 23 Aralık 2010, 01:54:08 »

ablam kendimi zor frenledim surç-i lisan ettiysem affola amacım artık bazı gerçekleri herkes görsün ve öğrensin..bu tip firmalar sayemizde reklam geliri elde ediyor..ablammm tek ben değil bu böyle de gitmez..birgün bbck sonra ben sıradaki mi gelsin dicez yoksa dur mu ??inan bana o kazanan kişi T.C. konusuna sıcak bakmıyordur..ben varım her şeye gerçekler gibi..:)

+1000.........

Çevrimdışı sonay_27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 23 Aralık 2010, 01:59:18 »
ahh ahhh bu hileyle onun bunun hakkına gaspedenler öbür tarafta nasıl yancaklar bilmem. :-\

geçmiş olsun kardeşim inş haketiğini fazlasıyla alırsın ama dediğin gibi firma vurdumduymazsa elden ne gelir. :-\