Gönderen Konu: 4. Haftanın Rocco Rezaleti !!!  (Okunma sayısı 8026 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Ynt: 4. Haftanın Rocco Rezaleti !!!
« Yanıtla #20 : 23 Aralık 2010, 02:01:52 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
forumdan oy veren olarak bende tc kimlik yollarım ve çoğu arkadaşımızda yapar bence.önce bbck şimdi sen  >:(

ablam kendimi zor frenledim surç-i lisan ettiysem affola amacım artık bazı gerçekleri herkes görsün ve öğrensin..bu tip firmalar sayemizde reklam geliri elde ediyor..ablammm tek ben değil bu böyle de gitmez..birgün bbck sonra ben sıradaki mi gelsin dicez yoksa dur mu ??inan bana o kazanan kişi T.C. konusuna sıcak bakmıyordur..ben varım her şeye gerçekler gibi..:)

+1000.........

ablamm ben arkadaşlarımı hayatımdaki her insanı kendimle bu maceraya sürükledim..kimisi çarşıdaydı o vermek için koşa koşa cafeye gitti oy verdi..çilek abla o kadar yoğun işinin içinde oy kullandı..almanyadaki eş dostlar oy verdirtti alman arkadaşlarına..herkesin hakkı var ve ben onları temsil ettim..böyle mi olacaktı herkes beni arıyor kazandın demi diye ne diyeceğimi şaşırdım ve kızgınlığım bundannnn..neyse Allaha havale ediyorum daha da bir şey demek gelmiyor içimdennn inannn..
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #21 : 23 Aralık 2010, 02:27:44 »
Bu da son savunmam arkadaşlar :)

Esra Öztaş Hanımlar dayanamamış mutluluktan zafer çığlıkları atarken roccoya da teşekkür etmek istemiş rocco şekeri için..

277 oy toplamış ve demiş ki o kadar çok mutluyum ki 277 oya rocco şeker kazandım..mantıklı düşünürsek eğer bir insan o kadar oy toplamış ve rocco şeker kazandığına üzülür değil mi ama aksine sevinçten ne yaptığını bilmemiş..cık cık cık Esra seni bir yerlerden tanıyorum gözüm seni bir yerlerden ısırıyor hadi hayırlısı bil ki dünya malı dünyada kalır.."devrim gider adı kalır.."ahh bak bende gülebiliyorum tıpkı senin gibi ..iyi uykular arkadaşlar..
:D :D :D :D

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 23 Aralık 2010, 09:16:31 »
Geçmiş olsun Devrim. Maalesef ajanslara her ne olduysa artık umurlarında bile değil kimin kazandığı. Biz de Kühne'de aynı hezimeti yaşadık. 2 ay emek verdik, son 2 gün 5 kişi geldi, (hediye ilk 5 eydi) 500 er oy alıp ilk 5 e yerleşti. Çok çabaladık. Ajansı aradık, Kühne'yi aradık, ajansın cevabı'' Evet çok haklısınız, bir hile var, ama böyle yürümüyor maalesef'' . Kühne'yi alanlar da burayı okuyorsa çok ahımı aldılar, bunu bilsinler. 2 aylık emeğimiz gitti. Senin çabaların da sonuç vermeyecektir diye düşünüyorum. İnşallah hatalarını anlarlar, bir şekilde düzeltirler.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı erdem61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 23 Aralık 2010, 10:45:45 »
esra öztaş benim ablam olur bilmeden konuşma  ve onunda oyu  11  bı baktık 277 olmus nası olmussa bılmıyoruz 11 oyla kazandımız için sevinmiştik
**********ERDEM10**********

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #24 : 23 Aralık 2010, 10:51:16 »
başlık 4.haftanın Rocco rezaleti değil de, direk Rocco rezaleti olmalı bence. Çok şey söylerim ama yeterince üzüldüm ben bu konuyla ilgili. o yüzden çok fazla yorum yapmayacağım. geçmiş olsun kardeşim :(
her türlü merciye başvurdum ben kendi haftamda ama, araştırdık, inceledik, eledik vs vs. dediler bana. o kadar komik açıklamalar ki. neyse, çok üzüldüm senin için. telefon kazanmak değil maksat. insan en çok destekleyenlerin emeğine üzülüyor. o kadar emindi ki herkes kazanacağımdan, onların hevesi benimkinden fazlaydı ve bu daha acı kesinlikle...
seni çok iyi anlıyorum o yüzden.
dedim ya o zaman da, beni seven ne çok insan varmış, tekrar görmemi sağladı diye; bu düşünce beni sakinleştiriyor sadece. iyi ki varsınız dostlar...
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #25 : 23 Aralık 2010, 11:34:55 »
başlık 4.haftanın Rocco rezaleti değil de, direk Rocco rezaleti olmalı bence. Çok şey söylerim ama yeterince üzüldüm ben bu konuyla ilgili. o yüzden çok fazla yorum yapmayacağım. geçmiş olsun kardeşim :(
her türlü merciye başvurdum ben kendi haftamda ama, araştırdık, inceledik, eledik vs vs. dediler bana. o kadar komik açıklamalar ki. neyse, çok üzüldüm senin için. telefon kazanmak değil maksat. insan en çok destekleyenlerin emeğine üzülüyor. o kadar emindi ki herkes kazanacağımdan, onların hevesi benimkinden fazlaydı ve bu daha acı kesinlikle...
dedim ya o zaman da, beni seven ne çok insan varmış, tekrar görmemi sağladı diye; bu düşünce beni sakinleştiriyor sadece. iyi ki varsınız dostlar...

bu sözlerinde o kadar haklısın ki..
bak sen bilmiyorsun ben bile o kadar emindim ki senin kazanacağına. tıpkı ben kazanacakmışım gibi heyecanla bekledim. hatta defalarca yarışmaya katılmış olanları taradım (yandaki oklardan ve alt üst oklardan) ama senin haricinde yüksek oy alan birini değil görmek o zaman kazanan kişinin yazısını dahi görmemiştim. yarışmayı kazanamadığını görünce çok üzülmüştüm.
bunları neden yazdım. hakkaten bazen sadece kuru bir destek vermiyoruz arkadaşlarımızın oy istemedeki çabalarını görüyoruz veya kazanmasını istiyoruz. sonuç böyle olunca insan üzülmeden edemiyor.
bence artık balık baştan kokuyor. bazı firmalar veya ajanslar bizleri kullanıyor. yarışma sonunda itiraz etsek ne olur ki sonuçta sonucun böyle olmasını onlar istiyor. tıpkı penti gibi.
geçmiş olsun devrim
hayatta hep...
Kendi için istemediğini başkasına yapmadı
Küçük hataları görmezden geldi ama sabrı taştıysa tek seferde sildi
Lafa değil söyleyene baktı.

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #26 : 23 Aralık 2010, 11:36:57 »

bu sözlerinde o kadar haklısın ki..
bak sen bilmiyorsun ben bile o kadar emindim ki senin kazanacağına. tıpkı ben kazanacakmışım gibi heyecanla bekledim. hatta defalarca yarışmaya katılmış olanları taradım (yandaki oklardan ve alt üst oklardan) ama senin haricinde yüksek oy alan birini değil görmek o zaman kazanan kişinin yazısını dahi görmemiştim. yarışmayı kazanamadığını görünce çok üzülmüştüm.
bunları neden yazdım. hakkaten bazen sadece kuru bir destek vermiyoruz arkadaşlarımızın oy istemedeki çabalarını görüyoruz veya kazanmasını istiyoruz. sonuç böyle olunca insan üzülmeden edemiyor.
bence artık balık baştan kokuyor. bazı firmalar veya ajanslar bizleri kullanıyor. yarışma sonunda itiraz etsek ne olur ki sonuçta sonucun böyle olmasını onlar istiyor. tıpkı penti gibi.
geçmiş olsun devrim

işte ben bunu demek istedim tam da.
gözlerim doldu, sağol arkadaşım.
ki bak, ben senin adını bile bilmiyorum, sen de benim...
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #27 : 23 Aralık 2010, 21:29:23 »
Gün içinde adana'da olduğumdan şimdi yazabildim arkadaşlar..:)

erdem61 ; seni danino tatlı savaşları II 'den tanıyorum ve sende beni bilirsin elimdeki verilere göre konuştuğumu..gördüğümü yorumladım..ipucu bulmaya çalıştım..burada kabahat hileyi yapmaya olanak tanıyan ve yanlışını düzeltmeyen rocconun..avrupai çalışma anlayışlarını da kutluyorum..siz böyle devam edin en iyisi..:)

erteb ,nikoo ve bbck konuma olan ilginizden dolayı çok teşekkür ediyorum..dünden kalma bir konu benim için artık önüme bakıyorum..gerekli yerlere ulaştım ve şikayet dilekçelerimi de vermiş bulunmaktayım..sonuç ne olursa olsun tüketici haklarımı her maddesini kullanacağım..telefon onların olsun ama benden de rocco gibi firmalar uzak olsun..onlar gibi alçalmadım..bir yarışmayı organize etmeyi bilmiyorsan bırak bilen insanlar yapsın..Konu benim için kapandı en güzeli akışına bırakmak ve  olur ya yeni gelişmeler olursa paylaşacağım arkadaşlar..neyse gece ve hayat devam ediyor..keyif dolu paylaşımlar.. =))

Çevrimdışı lonelycocuq

• Usta Kampanyacı
  • Beşiktaşım Oleyyyy
« Yanıtla #28 : 23 Aralık 2010, 22:03:50 »
Aynısını tv -ekolay bize yaptı sagolsun ..

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #29 : 23 Aralık 2010, 22:43:50 »
Aynısını tv -ekolay bize yaptı sagolsun ..

bu firmaları toplayacaksın bir çatı altında benzin döküp ateşe vereceksin..hani hakkıyla kazansalar kazananları kutlamaya gideceğim bizzat ama bu firmalar haksızlığa alkış tutuyorlar bravo onlara , üzüldümmm biraz hepsi bu!!!