Gönderen Konu: 4. Haftanın Rocco Rezaleti !!!  (Okunma sayısı 7506 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
4. Haftanın Rocco Rezaleti !!!
« : 22 Aralık 2010, 21:07:11 »
Arkadaşlar öncelikle bana yardım eden ve yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorummmm..iyiki varsınız..

rocco 4. haftanın sonuçları belli oldu ve hayal kırıklığı yaşadım..yarışmanın baştan sona gidişatı beni bu sona hazırladı..bbck'dan sonraki yeni kurban ben oldum..kimin ne yaptığını bile görmüyorsun..sıralama denilen hiçbir şey yok..kazanan ismi daha yeni gördüm ve varlığını yeni anladım..veee 304 oya karşılık 307 oyla bu kişi kazandı !!

Rocco 'da gelmiş ukala sözlerle liste o kadar dolu ki kazandığına o kadar emin olma sürpizimiz var sana dediler ve başardılar..sizden rica lütfen  rocco sayfasının duvarında beni yalnız bırakmayınnnnnn , lütfennnn!!!
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
Ynt: 4. Haftanın Rocco Rezaleti !!!
« Yanıtla #1 : 23 Aralık 2010, 00:24:15 »
kim kazanmış
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 23 Aralık 2010, 00:26:17 »
link ver devrim

Çevrimdışı zahide61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 23 Aralık 2010, 00:33:52 »
kazananın soyadı farklı söyledikleri soyadı farklı kendileri de ne yaptıklarını bilmiyo  :-\

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #4 : 23 Aralık 2010, 00:34:46 »
‎"Kazananlar" sekmesi hazır! Haftanın 1.si "Elimi sallasam 50si mi dersin, yoksa benimle yemek yer misin?" cümlesiyle Esra Nalbantol oluyor :)

ben bu kişiyi kazandığı gün öğrendim..benim oyum 304 onunki ise 307 ..ne olduysa son gece oldu..bilseydim bu kişiyi fark atardımm ve inanıyorum ki bu hesap sahte !!ben kazandığımı düşünerek oy toplamayı bırakmıştım bir de demişler ki Rocco dalga geçer gibi ;

Devrim, biz zaten düne kadarki oyları sayıyor olacağız, liste hazırlanıyor. Ancak sen tek oyu belirtmişsin, bizde koca bir liste var:) Sürprizlere hazır ol!

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 23 Aralık 2010, 00:35:14 »
evet karıstırdı sanırım actıgı fake hesapla yazdı cevabı :D :D

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 23 Aralık 2010, 00:36:43 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
‎"Kazananlar" sekmesi hazır! Haftanın 1.si "Elimi sallasam 50si mi dersin, yoksa benimle yemek yer misin?" cümlesiyle Esra Nalbantol oluyor :)

ben bu kişiyi kazandığı gün öğrendim..benim oyum 304 onunki ise 307 ..ne olduysa son gece oldu..bilseydim bu kişiyi fark atardımm ve inanıyorum ki bu hesap sahte !!ben kazandığımı düşünerek oy toplamayı bırakmıştım bir de demişler ki Rocco dalga geçer gibi ;

Devrim, biz zaten düne kadarki oyları sayıyor olacağız, liste hazırlanıyor. Ancak sen tek oyu belirtmişsin, bizde koca bir liste var:) Sürprizlere hazır ol!

ee bekle diyor sana adamlar vercekler demekki bi teselli..

senın 1 faken bile yoktu bence çünkü bana forumdan kaç kişi geldı devrime oy ver diye herkez sana oy topluyordu

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #7 : 23 Aralık 2010, 00:41:09 »
bu kişinin hesabı sahte arkadaşlar..ve ben sabahladım forumdan yakın arkadaşlarım iyi bilir..birgün işi bile ektim o kadar itinayla hakkımla oy topladım ki tabloyu görün işte..arkoda ben 1 ayda 748 oy topladım ve bu oyların 24 ü sahte çıktı..benim kimseye yalan borcum yok..forumdan o kadar çok arkadaşla iletişim kurdum ki onların emekleri bir gecede çalındı..benim hayatımdaki yeriniz çok özel arkadaşlarım..sizlerin takdiri ile topladım o kadar oyu..zahmet edip girdiniz oy verdiniz ama zoruma gidiyor emek hırsızlığı..ve basiretsiz bir seyirci gibi de kayıtsız kalamıyorum..Allah(c.c.) biliyor ya inanın her şey göründüğü gibi değil..komik bir rakamla kaybettim rocco da sürprize hazır ol diyor..dalga geçiyor basbaya..3 oyla kaybedilir mi yaa  >:( >:( >:( >:(

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #8 : 23 Aralık 2010, 00:42:11 »

ee bekle diyor sana adamlar vercekler demekki bi teselli..

senın 1 faken bile yoktu bence çünkü bana forumdan kaç kişi geldı devrime oy ver diye herkez sana oy topluyordu

bu yazdıkları söz kazananlar açıklanmadan önce aramızda geçen dialog arkadaşım yaa ..
« Son Düzenleme: 23 Aralık 2010, 00:45:11 Gönderen: devrim1986 »

Çevrimdışı zahide61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 23 Aralık 2010, 00:43:44 »
bu kişinin hesabı sahte arkadaşlar..ve ben sabahladım forumdan yakın arkadaşlarım iyi bilir..birgün işi bile ektim o kadar itinayla hakkımla oy topladım ki tabloyu görün işte..arkoda ben 1 ayda 748 oy topladım ve bu oyların 24 ü sahte çıktı..benim kimseye yalan borcum yok..forumdan o kadar çok arkadaşla iletişim kurdum ki onların emekleri bir gecede çalındı..benim hayatımdaki yeriniz çok özel arkadaşlarım..sizlerin takdiri ile topladım o kadar oyu..zahmet edip girdiniz oy verdiniz ama zoruma gidiyor emek hırsızlığı..ve basiretsiz bir seyirci gibi de kayıtsız kalamıyorum..Allah(c.c.) biliyor ya inanın her şey göründüğü gibi değil..komik bir rakamla kaybettim rocco da sürprize hazır ol diyor..dalga geçiyor basbaya..3 oyla kaybedilir mi yaa  >:( >:( >:( >:(
bence pes etme arkadaşım irdele gerekirse şikayette bulun hakkını yedirme sahtekarlara  >:(