0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsizde evlenmeyin benim gibi forumdanda kampanyalardanda ayrılmamış olursunuz böylelikle cık, olmaz.seviyorum uleeeeeeyyyyyynnn ben yine işyerinden devam ederim katılmaya böyle.hediyeleri de annemin evine yollarım annm dio ki sen evlennce bize yolla heediyeleri
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsizde evlenmeyin benim gibi forumdanda kampanyalardanda ayrılmamış olursunuz böylelikle cık, olmaz.seviyorum uleeeeeeyyyyyynnn ben yine işyerinden devam ederim katılmaya böyle.hediyeleri de annemin evine yollarım
sizde evlenmeyin benim gibi forumdanda kampanyalardanda ayrılmamış olursunuz böylelikle
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevlenince bende ayrılcam erkek arkadaşım bi bilse öldürür beni aaaa bi yasıma daha girdim niye
evlenince bende ayrılcam erkek arkadaşım bi bilse öldürür beni
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbişi sorucam ben ne zaman usta kampanyacı olabilirim acemi yazıo orda kendini usta hissedince olacaktır,ruhunu dinle çekirge hihi ) çekirgede oldum olamıcam sanırım uzun süre ayrılıcam buradan ühüüüü regly, evlenince istanbuldan uzagamı gitcen hayırdır? ? ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbişi sorucam ben ne zaman usta kampanyacı olabilirim acemi yazıo orda kendini usta hissedince olacaktır,ruhunu dinle çekirge hihi ) çekirgede oldum olamıcam sanırım uzun süre ayrılıcam buradan ühüüüü
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbişi sorucam ben ne zaman usta kampanyacı olabilirim acemi yazıo orda kendini usta hissedince olacaktır,ruhunu dinle çekirge
bişi sorucam ben ne zaman usta kampanyacı olabilirim acemi yazıo orda
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsizde evlenmeyin benim gibi forumdanda kampanyalardanda ayrılmamış olursunuz böylelikle cık, olmaz.seviyorum uleeeeeeyyyyyynnn ben yine işyerinden devam ederim katılmaya böyle.hediyeleri de annemin evine yollarım annm dio ki sen evlennce bize yolla heediyeleri anneni öptüm ellerinden o istesin hepsini göndereyim, annelere can feda papatyamm
uzağa değilde pcden uzak kalıcam malesef pc kullanamıcam benimkide öle diyo sen bu işi kapmışsın falan o zaman bi pc alırsın artık diom boşver dio sabah akşam buradayım bıktı evdekilerde iş güç hiç bişi yapmıyorum halim harap evlenince ne yaparım bilmiyorum çok özlicem kampanyaları belki biraz dır dır edersem ikna olur bellide olmaz bi ihtimal
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevlenince bende ayrılcam erkek arkadaşım bi bilse öldürür beni aaaa bi yasıma daha girdim niye Nette çok zaman geçirmemi istemiyor.Sölesem dicek ihtiyacınmı var ne isityosan söyle ben alıym bisürü dır dırrr aynen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevlenince bende ayrılcam erkek arkadaşım bi bilse öldürür beni aaaa bi yasıma daha girdim niye Nette çok zaman geçirmemi istemiyor.Sölesem dicek ihtiyacınmı var ne isityosan söyle ben alıym bisürü dır dırrr
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinuzağa değilde pcden uzak kalıcam malesef pc kullanamıcam benimkide öle diyo sen bu işi kapmışsın falan o zaman bi pc alırsın artık diom boşver dio sabah akşam buradayım bıktı evdekilerde iş güç hiç bişi yapmıyorum halim harap evlenince ne yaparım bilmiyorum çok özlicem kampanyaları belki biraz dır dır edersem ikna olur bellide olmaz bi ihtimal Alsın canim çeyizine bilgisayarsız internetsiz ev mi olur bu zamanda bir de kampanyacı isen bence mutlak ön şart olarak koy