Yanlış anlamanı istemem arkadaşım. ben sana yalancısın demedim ki. sadece katılım o kadar olmaz dedim. nescafeden örnek vermişsin. ama mach3 ün fiyatı nescafeden 100 kat pahalı. nescafede 6 milyon katılım normal.
Mypet Yazılanları okudum, kimse kimseyi birşeyle itham etmemiş. Bence de yazılanları yanlış yorumlamayalım. Her söylenene inansak şimdi ineklere tapıyor olabilirdik

Kaynağınız güvenliyse siz haklı çıkarsınız. Birşey farketmez. Herkes görüşünü dile getiriyor sadece.
Arkadaşlar bu kampanyada şifre,ad,soyad ve adresi mesaj gönderirken büyük harflerle ve Türkçe karakter kullanmadan gönderin demiyor fakat bu durumu bazı kampanyalarda mesajla gönderimlerde özellkle belirtiyorlar.Siz buna dikkat ediyor musunuz?
Sizler için çekilen videoyu dahi sahtekarların sitesine taşıyp orada yayınlamışlar ya diyecek laf bulamıyorum.. Yani ahlaksızla gezen illaki ahlaksızmı olmak zorunda..
Sabah akşam buradan konu çalınıyor laf etmiyoruz kandırcak birilierini toplamak için uğraşlarını ya iice yüzsüz ve pislikleştiler artık..
Pes ustadım burdan çalıp biz orijinaliz diyorlar ya bu ezikler..İnsanda biraz onur olur ki bunlarda hayvanın taşıdığı karakter bile yok..Gerçekten konu çalmak bir yana o videoyu da alıyor ya düpedüz HIRSIZLIK !!!
ben olaylara fransız kaldım burada nolii
Ayrıca peynir ekmek gibi gidiyor..Makroda bugün camekandan kampanya köşesine taşıyıp durdular gözlerimin önünde..
Makro 19,95 Adese 19,75 güncel fiyat..
Taklitler orjinallerini asla geçemez. Canınızı sıkmayın arkadaşlar.

Diazem bence videolara şu forum adını transparan yazan efektleri öğrenmek lazım. Böylece zor çalarlar bundan sonra
ve böylelikle bi kampanyanın daha sonuna gelmiş bulunuyoruz
Kazanan talihliler 09.03.2011 tarihli Akşam gazetesinde duyurulacaktır.