Bağlanılan Hatırlatmalar

• Mach3 BMW sonucu (Akşam): 09 Mart 2011

Gönderen Konu: Mach3 6lı Bıçak Paketinde BMW var  (Okunma sayısı 23882 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Ynt: Mach3 6lı Bıçak Paketinde BMW var
« Yanıtla #90 : 19 Ocak 2011, 20:23:14 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ben 30 tane aldım 20 tl tanesini Ankaradan  aldırdırtım ve kargoyla getirdim hepsinide satım aldığım fiata şifrelerini aldım

:o :o :o :o :o :o İşte inovasyon, işte yaratıcılık. Kelimeler kifayetsiz kaldı bende. Gerçekten helal olsun diyorum, alkışlıyorum.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #91 : 19 Ocak 2011, 20:25:17 »
Ben 30 tane aldım 20 tl tanesini Ankaradan  aldırdırtım ve kargoyla getirdim hepsinide satım aldığım fiata şifrelerini aldım

:o :o :o :o :o :o İşte inovasyon, işte yaratıcılık. Kelimeler kifayetsiz kaldı bende. Gerçekten helal olsun diyorum, alkışlıyorum.
bende katılıyorum şok içinde kaldım :o :o biz birtanede şansımızı denerken adam 30 yapmış bizden 30 kat daha fazla sanşı olacak tebrikler :)

Çevrimdışı erkan42

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #92 : 19 Ocak 2011, 22:28:43 »
afrada  varmış  ya   bu  diazem     almış  bak
« Son Düzenleme: 19 Ocak 2011, 22:29:04 Gönderen: diazem »

mypet34

• Ziyaretçi
« Yanıtla #93 : 20 Ocak 2011, 18:54:06 »

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.. Size birşey açıklamak istiyorum gilette kampanyasına 19 ocaka kadar olan katılım 208.525  bulmuş kampanyayı düzenleyen ajansta çalışan arkadaşım söyledi bana açıkçası büyük hayal kırıklıgına ugradım bende bi katılım yaptım bu kampanyaya ama bu kadar katılım olacagını tahmin etmiyordum anlaşılan şansımız yine sıfıra inecek:(

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #94 : 20 Ocak 2011, 18:55:43 »
Kazananlar arasında tanıdıkları görceksiniz bence.. Toptancılık yapan kampanyacılar için bomba kampanya.30 rakamı ise inanın devede kulak kalıcaktır bir çok kişi için..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

mypet34

• Ziyaretçi
« Yanıtla #95 : 20 Ocak 2011, 18:58:25 »
Bu kampanyayada En çok katılım yapan ilde istanbul bursa antalya ve izmirmiş

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #96 : 20 Ocak 2011, 19:00:12 »

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.. Size birşey açıklamak istiyorum gilette kampanyasına 19 ocaka kadar olan katılım 208.525  bulmuş kampanyayı düzenleyen ajansta çalışan arkadaşım söyledi bana açıkçası büyük hayal kırıklıgına ugradım bende bi katılım yaptım bu kampanyaya ama bu kadar katılım olacagını tahmin etmiyordum anlaşılan şansımız yine sıfıra inecek:(

Farketmez, yinede katılım yaparız ;)
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #97 : 20 Ocak 2011, 19:02:56 »
Adanayı beklemek lazım bence katılımda.Bursa normal yüksek olması.Canavar alışveriş kampanyacılarının mekanı orası..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

mypet34

• Ziyaretçi
« Yanıtla #98 : 20 Ocak 2011, 19:05:28 »

Farketmez, yinede katılım yaparız ;)

evet yapmamız lazım ama şimdiden bu kadar katılım çok yüksek ya bu gidişle kampanya bitimine kadar katılım beşyüzbini aşacak gibi gözüküyor

mypet34

• Ziyaretçi
« Yanıtla #99 : 20 Ocak 2011, 20:13:18 »
Adanayı beklemek lazım bence katılımda.Bursa normal yüksek olması.Canavar alışveriş kampanyacılarının mekanı orası..

evet adanada var inş. bu şekilde toptancılık yapan kimseye burdan bişey çıkmazda başkalarının hakkını bu şekilde yiyemezler haksız yere