0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben 30 tane aldım 20 tl tanesini Ankaradan aldırdırtım ve kargoyla getirdim hepsinide satım aldığım fiata şifrelerini aldım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen 30 tane aldım 20 tl tanesini Ankaradan aldırdırtım ve kargoyla getirdim hepsinide satım aldığım fiata şifrelerini aldım İşte inovasyon, işte yaratıcılık. Kelimeler kifayetsiz kaldı bende. Gerçekten helal olsun diyorum, alkışlıyorum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen 30 tane aldım 20 tl tanesini Ankaradan aldırdırtım ve kargoyla getirdim hepsinide satım aldığım fiata şifrelerini aldımArkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.. Size birşey açıklamak istiyorum gilette kampanyasına 19 ocaka kadar olan katılım 208.525 bulmuş kampanyayı düzenleyen ajansta çalışan arkadaşım söyledi bana açıkçası büyük hayal kırıklıgına ugradım bende bi katılım yaptım bu kampanyaya ama bu kadar katılım olacagını tahmin etmiyordum anlaşılan şansımız yine sıfıra inecek:(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen 30 tane aldım 20 tl tanesini Ankaradan aldırdırtım ve kargoyla getirdim hepsinide satım aldığım fiata şifrelerini aldımArkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.. Size birşey açıklamak istiyorum gilette kampanyasına 19 ocaka kadar olan katılım 208.525 bulmuş kampanyayı düzenleyen ajansta çalışan arkadaşım söyledi bana açıkçası büyük hayal kırıklıgına ugradım bende bi katılım yaptım bu kampanyaya ama bu kadar katılım olacagını tahmin etmiyordum anlaşılan şansımız yine sıfıra inecek:(Farketmez, yinede katılım yaparız
Adanayı beklemek lazım bence katılımda.Bursa normal yüksek olması.Canavar alışveriş kampanyacılarının mekanı orası..