ya gitsem mi bilemedim ki bide çok kalabalık olurda alamazsam boşa zaman kaybı ve yol işkencesi olcak
sozten nereye gidiceksin çok kalabalık oluyor mu alamama ihtimalide var mı
ya gitsem mi bilemedim ki bide çok kalabalık olurda alamazsam boşa zaman kaybı ve yol işkencesi olcak 
açılışında 50 kişiye veriyordu gelen sayısıda 50 civarındaydı gelenlerin hemen hemen hepsi almıştı ancak bu sefer sayı az 15 kişi alamama durumu olabilir.
ben sormadan cvp vermişsin sağol

Ben bakırköye gitmeyi düşünüyorum oraya gidicenden pek kimse bahgsetmiyor ama saman altında yürütenler olabilir napsam bilemedim ki
ben sormadan cvp vermişsin sağol
Ben bakırköye gitmeyi düşünüyorum oraya gidicenden pek kimse bahgsetmiyor ama saman altında yürütenler olabilir napsam bilemedim ki 
Valla dedigim gibi alamayabilirsin açılışlarında hediye sayısı fazlaydı bu sefer az gibi duruyor.Bana f.istanbul yakın hem gezmek için giderim hem de şansa denerim.
bende en iyisi arkadaşlarıma söleyimde beraber gideriz alamazsamda boşa gitmiş olmam gezeriz
Ankarada olduğum için eminim benden önce giden çok kişi olur hiç keyfimi bozmayayım en iyisi ...
belirli bir saatte olması ne saçma

bence ilk giden alsaydı daha iyi olurdu

millet yığılacak oxxo önünde gerçi amaçlarda bu ama

bekletmekte işkence şu ülkemde bişiler düzgün uğraşsız ve çilekeşsiz verilse yapılsa

ölürüm herhalde
allah ım şaka mı bu oxxo ya gidicek birini buldum hemde hiç beklemediğim bir kişi inanılır gibi değil inş.orda birşey olmazda benim kafama kakılmaz yoksa biterim ben ehehe