Ben sonunda 3dk'nın altına inebildim

En azından 20-30 kere oynamışımdır, ama hile yaptıklarına pek inanmadım. Sadece defalarca oynamak, biraz hızlı olmak ve azıcık da şans yeterli gibime geliyor. Bir de oynayan bir arkadaşım "arkadaşına gönder"den çok gönderim yaparsanız sürenin belli oranda indiğini söyledi ama çok inandırıcı gelmedi, sallamış da olabilir. Eğer öyle bir şey varsa kasıp tüm arkadaşlarıma atarım nolcak ki, notebook için her yol mübah

Benim bulduğum süre kazandıran şeyler aşağıdakiler;
* Öncelikle tüm konuşmaları baloncuğun üzerine tıklayarak geçebiliyorsunuz, yani konuşmaları beklemenize gerek yok. Böylece zaman kazanıyorsunuz. Bunu keşfetmek biraz zaman aldı

* Koşu bölümünde sarı engelleri aşmak gerçekten çok zor. Ben defalarca oynadım, sarı engeller rastgele çıktığı için bazen 1 ya da 2 kere geliyor o engel. Hatta bir keresinde hiç çıkmadı, zaten o zaman da skorum 3dk'nın altında oldu. O yüzden de sanırım çok fazla oynayarak o bölümde çok iyi bir skor yapmak mümkün.
* Yine koşu bölümünde sürekli zıplayınca daha ileri gidiyor adam. Zıplamayınca belli bir süre sonra geriye düşüyor. Deli gibi zıplıyorum artık

* Telefon kesin rastgele çıkıyor, ama vazo, yastıklar, kase ve televizyonun altı belirleyebildiğim yerler. Bakalım başka nerede çıkacak?
Benim bulduklarım bunlar, varsa başka yollar siz de paylaşın da Troya'ya bilet kazanalım bari