Gönderen Konu: Sevgilime Sürpriz  (Okunma sayısı 21492 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BELİNDA

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Sevgilime Sürpriz
« Yanıtla #60 : 07 Şubat 2009, 16:31:40 »
süpersin sağol gerçekten bayan takılmıyo

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #61 : 07 Şubat 2009, 19:02:36 »
önemlii diil  :D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı maritsa

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #62 : 08 Şubat 2009, 00:22:26 »
10 kere filan oynadıktan sonra 3.22 ile 288. olabildim, ama bitişine daha çok var, şansım olmaz büyük ihtimalle bilet için :(
« Son Düzenleme: 08 Şubat 2009, 00:27:27 Gönderen: maritsa »

Çevrimdışı pan167

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #63 : 08 Şubat 2009, 00:47:56 »
herhalde aranızda en şanssız olan benim. koşu sırasında karşıma 24 adt sarı engel çıktı. walla bu kadar şanssızlık olmaz ya. artık sinirden gülme krizi geldi walla ;D

Çevrimdışı logcupasa

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #64 : 09 Şubat 2009, 00:01:53 »
ya ben 2.31 fln yaptım sonra kastım baya bı 2.24e fln geldım ama kaydetmıyo ya sorun olustu dıyo of of

Ücretsiz 5000 Olay Total Efects 7 İçin acele edelim
Hergunkampanya 5000 Olay Bedava zincirine gireli

Çevrimdışı meto87

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #65 : 09 Şubat 2009, 00:18:35 »
Bir yöntemi var mı bunun acaba? Nasıl bu kadar hızlı oluyor anlamadım gitti bir türlü!

Çevrimdışı logcupasa

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #66 : 09 Şubat 2009, 00:30:13 »
Hoh bea sabahtan berı kasıyodum 3lu surelerden 2.40 lara sonra 2.30 lara sonra 2.20 lere sonradan sımdı baglantı ıyıydır anca 1. sıraya oturabıldım ... Yontemı bende bılmıyordum ama buradan bazı arkadaslar bayanla oyna dıyene kdr 40lı snaıyelerın altına ınemıyordum arkadasım ...Sonradan bayanla basladım bayanda telefon 3 yerde cıkıyor ...Konusmalarda hızlı olamadıgım zaman dıırek bastan baslıyorum yanlıs tıkalrsam bastan baslıyorum...Yarıstada yarısa yarısa artık alıstım hic takılmıyorum ...Sonra yemek bolumunde herseyın yerını gozum kapalı bılıyorum sorun kalmadı ...Kıyafetlerdede fıx aynı yerde aynı sırada cıkyıor genelde ...Oynaya oynaya alısıyor ınsan ezberlıyor ...Ayrıca suna dıkkat etmek lazım kendı laptobumdan ve kuzenın kaptoptan oynadıgımızda pc fark edıyor bellı bıcımde ...Baslarda kuzenın pcden oynuyorduk kasmalar fln oluyormus ama goremıyorduk benım yenı pcde baya farkettırdı kendını ...

Ücretsiz 5000 Olay Total Efects 7 İçin acele edelim
Hergunkampanya 5000 Olay Bedava zincirine gireli

Çevrimdışı yesim016

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • emre'm
« Yanıtla #67 : 09 Şubat 2009, 09:10:28 »
:) tebrikler o zaman

Çevrimdışı sansasyon

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #68 : 09 Şubat 2009, 12:11:37 »
flash oyunların saçmalığı burada. ne kadar iyi oynarsan oyna bilgisayar yavaşsa gerisi boş.çekiliş yapılsa bi umut olurdu ama böyle çoğu kişinin şansı yok.

Çevrimdışı demods

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #69 : 10 Şubat 2009, 01:19:15 »
Hoh bea sabahtan berı kasıyodum 3lu surelerden 2.40 lara sonra 2.30 lara sonra 2.20 lere sonradan sımdı baglantı ıyıydır anca 1. sıraya oturabıldım ... Yontemı bende bılmıyordum ama buradan bazı arkadaslar bayanla oyna dıyene kdr 40lı snaıyelerın altına ınemıyordum arkadasım ...Sonradan bayanla basladım bayanda telefon 3 yerde cıkıyor ...Konusmalarda hızlı olamadıgım zaman dıırek bastan baslıyorum yanlıs tıkalrsam bastan baslıyorum...Yarıstada yarısa yarısa artık alıstım hic takılmıyorum ...Sonra yemek bolumunde herseyın yerını gozum kapalı bılıyorum sorun kalmadı ...Kıyafetlerdede fıx aynı yerde aynı sırada cıkyıor genelde ...Oynaya oynaya alısıyor ınsan ezberlıyor ...Ayrıca suna dıkkat etmek lazım kendı laptobumdan ve kuzenın kaptoptan oynadıgımızda pc fark edıyor bellı bıcımde ...Baslarda kuzenın pcden oynuyorduk kasmalar fln oluyormus ama goremıyorduk benım yenı pcde baya farkettırdı kendını ...

logcupasa, gerçekten tebrikler. Bu süreyi nasıl yapabildiğini hala anlayamadım ama senin de dediğin gibi sanırım çok fazla oynamakla ilgili bir durum diye düşünüyorum. Sendeki azim bende yok valla. Ben Troya bileti kazanabilsem o bile yetecek bana. Bu arada sanırım bağlantıyla hiç alakası yok çünkü bu işlerden anlayan bir arkadaşım bana oyunun ilk seferde yüklendiğini, tek etkenin PC'nin gücü olduğunu söyledi. Hızlı bir PC ile süreyi aşağılara çekme mümkün, bizzat test ettim.

Bayanla koşmak çok farkettiriyor gerçekten. Bir de şans da lazım koşu bölümünde, ne kadar az sarı engel o kadar iyi bir derece. Tabi senin süreye yaklaşmak benim için biraz hayal, ama yine de Troya bileti kazanacak kadar yukarılara çıkabildim. Umarım bu forumu çok fazla kişi okuyup taktikleri öğrenmiyordur :)

Tekrar tebrikler logcupasa, laptop da şimdiden hayırlı olsun :)