Gönderen Konu: Krispi Çıtını Çıkar  (Okunma sayısı 169122 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı erdem61

• Usta Kampanyacı
Ynt: Krispi Çıtını Çıkar
« Yanıtla #1550 : 04 Şubat 2011, 11:26:08 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Kimseyi suçlama gibi bir lüksüm yok fakat bazı arkadaşlarımız gecesini gündüzüne katarak neler neler yazıyor.Fakat net 70 tane çıt yazan kazanıyor.İşte ben buna çıtlarım arkadaşş :(
+1
**********ERDEM10**********

Çevrimdışı aydcery

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #1551 : 04 Şubat 2011, 14:37:09 »
şikayet maili attım. şikayet maili şöyle

------------------------------------------------

öncelikle krispi ekibine şuana kadar sesimi çıkarmadım ama artık yeter diyorum. 5.haftanın 3.sü bu haftaya ait değil. sizde daha kazananları doğru dürüst seçemeyen bir moderasyon ve admin varken size daha nasıl güvenebiliriz ki? bu tüm krispi yarışanlarını kapsayan bir şikayettir.

k.bakmayın ama 5 haftadır 900 e yakın çıtım var iddia ediyorum içlerinden 500 tanesi seçilen çıtlardan daha iyi. hem yanlışlık yapıyorsunuz hem seçtiğiniz çıtlar kalitesiz nedir bu ya? tamam bir jüri var ama jüri de jürilik yapsın bu kadar kötü çıt seçilmez ki. yarışmanıza bu tarihten sonra yazmayacağım k.bakayın. bu yarışmada moderatörden daha aktif olan bir yarışmacıyı ve yarışmayı daha da renklendiren birini kaybettiğinizi söylemekten çekinmeyeceğim. 

-------------------------------------------------

şuana kadar yarışmadan soğumama rağmen yazmaya devam ettim, ama bu tarihten sonra hem ülker mallarını hem de bu yarışmayı protesto edeceğim. ben de yarışmayı bırakanlar arasındayım artık :)

senin yolladığın şeyler sana güzeldir kazananları bende sevmedim ama 900 çıt yolladın diye illa senin mi kazanman gerekiyor?

Çevrimdışı ozgunatalay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1552 : 04 Şubat 2011, 14:39:52 »
şikayet maili attım. şikayet maili şöyle

------------------------------------------------

öncelikle krispi ekibine şuana kadar sesimi çıkarmadım ama artık yeter diyorum. 5.haftanın 3.sü bu haftaya ait değil. sizde daha kazananları doğru dürüst seçemeyen bir moderasyon ve admin varken size daha nasıl güvenebiliriz ki? bu tüm krispi yarışanlarını kapsayan bir şikayettir.

k.bakmayın ama 5 haftadır 900 e yakın çıtım var iddia ediyorum içlerinden 500 tanesi seçilen çıtlardan daha iyi. hem yanlışlık yapıyorsunuz hem seçtiğiniz çıtlar kalitesiz nedir bu ya? tamam bir jüri var ama jüri de jürilik yapsın bu kadar kötü çıt seçilmez ki. yarışmanıza bu tarihten sonra yazmayacağım k.bakayın. bu yarışmada moderatörden daha aktif olan bir yarışmacıyı ve yarışmayı daha da renklendiren birini kaybettiğinizi söylemekten çekinmeyeceğim. 

-------------------------------------------------

şuana kadar yarışmadan soğumama rağmen yazmaya devam ettim, ama bu tarihten sonra hem ülker mallarını hem de bu yarışmayı protesto edeceğim. ben de yarışmayı bırakanlar arasındayım artık :)

senin yolladığın şeyler sana güzeldir kazananları bende sevmedim ama 900 çıt yolladın diye illa senin mi kazanman gerekiyor?

göz var nizam var ben yolladığım çıtların iyi olduğunu savunuyorum hele seöilenlerden kat kat iyi olduğunu hatta belkide en iyisi olduğunu savunuyorum. ki bunu sadece 1 kişi söylemiyor burada artık mütevazi davranamayacağım kimse k.bakmasın.

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #1553 : 04 Şubat 2011, 14:40:49 »
herkes şikayet maili atmakta özgürdür kimseyi karalalamak suretiyle tabiki
 bende mail attım sonuç vermedi
arkadaşımız çok uğraştı biz şahidiz elbette mail atıp derdini anlatıcaktır bu en doğal hakkı

Çevrimdışı ozgunatalay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1554 : 04 Şubat 2011, 14:43:15 »
ve ben üstüne basa basa söylüyorum 900 çıt yolladığım için asla hafta birincisi olmak istemiyorum, kaliteli yazılar var bunlar çok sayıda ve aralarından bir tanesinin bile seçilmemesi zoruma gidiyor. 2. ve 3. olan çıtlara bakıyorum benim çıtlarımın onlardan ne eksiği var acaba?

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
« Yanıtla #1555 : 04 Şubat 2011, 14:45:00 »
Benimde yazasım var burayla beraber bir kaç yere..  ;D
Ah şu üşengeçlik yok mu ;D
Kimse kendini yıpratmasın bu çıt olayı için. Hiç gerek yok olcağı varsa oluyor zaten. En iyisimi çekilişli kampanyaları juri de soğuttu beni :P
Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ozgunatalay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1556 : 04 Şubat 2011, 14:47:32 »
Benimde yazasım var burayla beraber bir kaç yere..  ;D
Ah şu üşengeçlik yok mu ;D
Kimse kendini yıpratmasın bu çıt olayı için. Hiç gerek yok olcağı varsa oluyor zaten. En iyisimi çekilişli kampanyaları juri de soğuttu beni :P

işin ilginç tarafı seçilen 3 çıtla ilgili benim de aynı konu üzerinde çıtım var sanki bana bak özgün seni seçmiyoruz aynı konuyla ilgili başka çıtları seçiyoruz dermişçesine seçmişler ve denk getirmişler helal olsun :)

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #1557 : 04 Şubat 2011, 23:58:29 »
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı ozgunatalay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1558 : 05 Şubat 2011, 03:42:03 »

öyle desinler onlar. ben gidince eksikliğime dayanamadılar tabi ondan yapıyorlar ben biliyorum :)

Çevrimdışı CiciLi_BiciLi_Kız

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #1559 : 05 Şubat 2011, 13:11:08 »
arkadaşlar ben 3 tane çıt yaptım 50 tl çek kazandım hemde o hafta hemen aradılar