0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinacayip kötü espiri anlayışı var bu ikilinin benvaz geçtim uğraşanlara başarılar+1 katılıyorum.ben izlemedim kardeşim tvdeki programlarını izlemiş esprilerini anlamak için altyazı şart diyor.Bari 50 adet krispide verselerdi binlerce çıt var çok zor,ancak şansımı deneyecegim yine de
acayip kötü espiri anlayışı var bu ikilinin benvaz geçtim uğraşanlara başarılar
Cenk Erdem de problem yok.Problem o espirileri haftanın espiri diye seçip onların önüne koyanlarda.Yıllardır takip ederim bu ikiliyi her defasında kopartırlar beni.Bu konuda üstlerine yok.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinCenk Erdem de problem yok.Problem o espirileri haftanın espiri diye seçip onların önüne koyanlarda.Yıllardır takip ederim bu ikiliyi her defasında kopartırlar beni.Bu konuda üstlerine yok.çıtlarıda onlar seçiyolar zaten bence espriler güzel diye o yüzden söyledim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinCenk Erdem de problem yok.Problem o espirileri haftanın espiri diye seçip onların önüne koyanlarda.Yıllardır takip ederim bu ikiliyi her defasında kopartırlar beni.Bu konuda üstlerine yok.çıtlarıda onlar seçiyolar zaten bence espriler güzel diye o yüzden söyledim Hiç sanmıyorum.Gelinle damadın ne konuştuğunu merak edenler espirisini Cenk ve Erdem'in seçtiğine kimse beni inandıramaz.
inanmıyorum ikinci çıtın aynısını ben yazmıştımmmmmmmmm inanmıyorum yaaaaaaaa geçen hafta yazdım hemdedelirticekler beni bumudur yani bumudur
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapininanmıyorum ikinci çıtın aynısını ben yazmıştımmmmmmmmm inanmıyorum yaaaaaaaa geçen hafta yazdım hemdedelirticekler beni bumudur yani bumudur seninki aynısı değil sen türkçe ibaresini belirtmemişsin ondan dolayı seçmemişler herhalde