0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
babamın nosunu sadece krispiye vermiştim eminim biskrem diyil, kafam karıştı valla neyse giden gider kalan sağlar(yani hediyeler) bizimdir
valla hiç sakin değilim aslında kendimi avutmaya çalışıyorum belkide offf of
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvalla hiç sakin değilim aslında kendimi avutmaya çalışıyorum belkide offf of ben kazanamadığımı her öğrendiğimde çok kötü oluyorum, yarışmalar ilk defa bu duyguyu hissettiren en iyi aktivite
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvalla hiç sakin değilim aslında kendimi avutmaya çalışıyorum belkide offf of ben kazanamadığımı her öğrendiğimde çok kötü oluyorum, yarışmalar ilk defa bu duyguyu hissettiren en iyi aktivite evt katılıyorum, ama bazen kazanmayı çok istediğim bi listede yada çekilişte adımı göremeyince bütü ngün moral sıfırda dolaşmak zorunda kaldıgımda oluyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvalla hiç sakin değilim aslında kendimi avutmaya çalışıyorum belkide offf of ben kazanamadığımı her öğrendiğimde çok kötü oluyorum, yarışmalar ilk defa bu duyguyu hissettiren en iyi aktivite evt katılıyorum, ama bazen kazanmayı çok istediğim bi listede yada çekilişte adımı göremeyince bütü ngün moral sıfırda dolaşmak zorunda kaldıgımda oluyo öğrenciysen vize veya final zamanları sakın bu tarz etkinliklere katılma derim çok fena oluyor ya kazanamadığın zaman
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvalla hiç sakin değilim aslında kendimi avutmaya çalışıyorum belkide offf of ben kazanamadığımı her öğrendiğimde çok kötü oluyorum, yarışmalar ilk defa bu duyguyu hissettiren en iyi aktivite evt katılıyorum, ama bazen kazanmayı çok istediğim bi listede yada çekilişte adımı göremeyince bütü ngün moral sıfırda dolaşmak zorunda kaldıgımda oluyo öğrenciysen vize veya final zamanları sakın bu tarz etkinliklere katılma derim çok fena oluyor ya kazanamadığın zaman ögrenci diyilim,boş gezenin boş kalfasıyım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet arkadaşlar çıtlar ne alemde nasıl gidiyor son sonuçlardan sonra ben yazmayı bıraktım boşa kürek çekmek gibi geliyor bana
evet arkadaşlar çıtlar ne alemde nasıl gidiyor