babamın nosunu sadece krispiye vermiştim eminim biskrem diyil, kafam karıştı vallaneyse giden gider kalan sağlar(yani hediyeler) bizimdir
valla hiç sakin değilim aslındakendimi avutmaya çalışıyorum belkide offf of
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvalla hiç sakin değilim aslındakendimi avutmaya çalışıyorum belkide offf of
ben kazanamadığımı her öğrendiğimde çok kötü oluyorum, yarışmalar ilk defa bu duyguyu hissettiren en iyi aktivite
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvalla hiç sakin değilim aslındakendimi avutmaya çalışıyorum belkide offf of
ben kazanamadığımı her öğrendiğimde çok kötü oluyorum, yarışmalar ilk defa bu duyguyu hissettiren en iyi aktivite
evt katılıyorum, ama bazen kazanmayı çok istediğim bi listede yada çekilişte adımı göremeyince bütü ngün moral sıfırda dolaşmak zorunda kaldıgımda oluyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvalla hiç sakin değilim aslındakendimi avutmaya çalışıyorum belkide offf of
evt katılıyorum, ama bazen kazanmayı çok istediğim bi listede yada çekilişte adımı göremeyince bütü ngün moral sıfırda dolaşmak zorunda kaldıgımda oluyo
öğrenciysen vize veya final zamanları sakın bu tarz etkinliklere katılma derimçok fena oluyor ya kazanamadığın zaman
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvalla hiç sakin değilim aslındakendimi avutmaya çalışıyorum belkide offf of
öğrenciysen vize veya final zamanları sakın bu tarz etkinliklere katılma derimçok fena oluyor ya kazanamadığın zaman
ögrenci diyilim,boş gezenin boş kalfasıyım![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet arkadaşlar çıtlar ne alemde nasıl gidiyorson sonuçlardan sonra ben yazmayı bıraktım boşa kürek çekmek gibi geliyor bana