Gönderen Konu: Krispi Çıtını Çıkar  (Okunma sayısı 169137 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
Ynt: Krispi Çıtını Çıkar
« Yanıtla #1250 : 22 Ocak 2011, 20:03:50 »
bu merve hatipoğluyla merve babalı aynı kişi olabilir mi ::)
veya bu merve hatipoğlu çıtları seçiyorlar diye resmi internete yayan kişi olarak acaba bu ajansla bi alakası var mı ::)
hayatta hep...
Kendi için istemediğini başkasına yapmadı
Küçük hataları görmezden geldi ama sabrı taştıysa tek seferde sildi
Lafa değil söyleyene baktı.

Çevrimdışı mataramasukoy

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #1251 : 22 Ocak 2011, 20:05:00 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşım resmen saygısızlık yapıyorsunuz yazık bunları seçmişler falan diyerekten .. ben zaten kendim dedim benim çok daha güzel çıtlarım vardı ama 2 videoda benim orta kalitede olan çıtlarımdı.. ama genele bakarsan bende en az herkez gibi emek verdim..  yatagıma girdiğimde aklıma bişi geldiği zaman üşenmeyip bilgisayarı açıp yazdım.. 1. ve 3. adama verilenler için haklısıznız ama onları belirteceksiniz .. işin içine benide alırsanız kusura bakma susmam .. kimsede susturamaz...

bu konuyla alakalı son sözüm o 3. olan kızın sadece 1 ÇITI var tesadüf ya sen git o kızın mesajına yorum yaz..başka da bir şey demiyorum..herkes emek harcıyor..emeğine ve emek sarf edenlere her zaman saygı duymuşumdur ve böyle de kalacaktır..Eleştirdiğim nokta isimler değil aslında ..JURİ.. :)

seni bilmem ama ben begendiğim herkese yorum yaparım hatta begenmediğim çıtlarada bazen yorum yapmışımdır o çıtı okumuştum ve bi yorum yaptım .. sırf yorum yaptım diye arkadaşım sa demekki siz sadece arkadaşlarınıza yorum yapıyorsunuz demektir..  benim yorum yaptıgım biri seçildi diye böyle saçma iftiralar atmayın ayıp..
Lütfen ısmarlama oy ve benzeri şeyler teklif etmeyiniz..

Çevrimdışı ultraerdem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1252 : 22 Ocak 2011, 20:07:22 »
arkadaşım resmen saygısızlık yapıyorsunuz yazık bunları seçmişler falan diyerekten .. ben zaten kendim dedim benim çok daha güzel çıtlarım vardı ama 2 videoda benim orta kalitede olan çıtlarımdı.. ama genele bakarsan bende en az herkez gibi emek verdim..  yatagıma girdiğimde aklıma bişi geldiği zaman üşenmeyip bilgisayarı açıp yazdım.. 1. ve 3. adama verilenler için haklısıznız ama onları belirteceksiniz .. işin içine benide alırsanız kusura bakma susmam .. kimsede susturamaz...

bu konuyla alakalı son sözüm o 3. olan kızın sadece 1 ÇITI var tesadüf ya sen git o kızın mesajına yorum yaz..başka da bir şey demiyorum..herkes emek harcıyor..emeğine ve emek sarf edenlere her zaman saygı duymuşumdur ve böyle de kalacaktır..Eleştirdiğim nokta isimler değil aslında ..JURİ.. :)

seni bilmem ama ben begendiğim herkese yorum yaparım hatta begenmediğim çıtlarada bazen yorum yapmışımdır o çıtı okumuştum ve bi yorum yaptım .. sırf yorum yaptım diye arkadaşım sa demekki siz sadece arkadaşlarınıza yorum yapıyorsunuz demektir..  benim yorum yaptıgım biri seçildi diye böyle saçma iftiralar atmayın ayıp..

haklısın ali bende alinin bütün çıtlarına yorum yapardım ama daha bu forumdan olduğunu yeni öğrendim :) alinin yorum yapması o sitede ne kadar çok takıldığını gösterir bence hak ediyodu hediyeyi güle güle kullan bu arada unutmuşum :D :D :D

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
« Yanıtla #1253 : 22 Ocak 2011, 20:10:10 »
Artık çıtlarım bile çıtını çıkaramıyor.. ::)
Çıtların gücü adına sıkıldım artık  :)
Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı mataramasukoy

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #1254 : 22 Ocak 2011, 20:12:47 »
saol erdem sende. ;D bende o sitede gördükten sonra seni ve mustafayı tanıdım mesela .. ben hiç kimseye ne zorla yorum yaparım ne begendiririm nede aynı şekilde ben sırf arkadaş diye yaparım içimden gelmezse kimse yaptıramaz..

Çevrimdışı mataramasukoy

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #1255 : 22 Ocak 2011, 20:17:38 »
bu merve hatipoğluyla merve babalı aynı kişi olabilir mi ::)
veya bu merve hatipoğlu çıtları seçiyorlar diye resmi internete yayan kişi olarak acaba bu ajansla bi alakası var mı ::)
olabilir ama aynı kişimi bilinmez..

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #1256 : 22 Ocak 2011, 20:18:57 »
bu çıtlar yüzünden bizde çıt çıkarmadan durmaz olduk :)

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #1257 : 22 Ocak 2011, 20:31:27 »
konu kilitlenmesin derim bu yüzden biraz daha dikkat edelim

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1258 : 22 Ocak 2011, 20:45:36 »
Ortalık yatışana kadar konu kilitli kalacak.Açılınca da konuyu uzatmayın lütfen. İstemediğimiz halde uzaklaştırma vermek zorunda kalabiliriz.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1259 : 25 Ocak 2011, 17:12:20 »
Konuyu açıyorum. Yine tartışma ortamı yaratılırsa konu tamamen kapatılacaktır. Üyelere de ceza uygulanacaktır. Lütfen kurallara uyalım.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin