0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşım resmen saygısızlık yapıyorsunuz yazık bunları seçmişler falan diyerekten .. ben zaten kendim dedim benim çok daha güzel çıtlarım vardı ama 2 videoda benim orta kalitede olan çıtlarımdı.. ama genele bakarsan bende en az herkez gibi emek verdim.. yatagıma girdiğimde aklıma bişi geldiği zaman üşenmeyip bilgisayarı açıp yazdım.. 1. ve 3. adama verilenler için haklısıznız ama onları belirteceksiniz .. işin içine benide alırsanız kusura bakma susmam .. kimsede susturamaz...bu konuyla alakalı son sözüm o 3. olan kızın sadece 1 ÇITI var tesadüf ya sen git o kızın mesajına yorum yaz..başka da bir şey demiyorum..herkes emek harcıyor..emeğine ve emek sarf edenlere her zaman saygı duymuşumdur ve böyle de kalacaktır..Eleştirdiğim nokta isimler değil aslında ..JURİ..
arkadaşım resmen saygısızlık yapıyorsunuz yazık bunları seçmişler falan diyerekten .. ben zaten kendim dedim benim çok daha güzel çıtlarım vardı ama 2 videoda benim orta kalitede olan çıtlarımdı.. ama genele bakarsan bende en az herkez gibi emek verdim.. yatagıma girdiğimde aklıma bişi geldiği zaman üşenmeyip bilgisayarı açıp yazdım.. 1. ve 3. adama verilenler için haklısıznız ama onları belirteceksiniz .. işin içine benide alırsanız kusura bakma susmam .. kimsede susturamaz...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşım resmen saygısızlık yapıyorsunuz yazık bunları seçmişler falan diyerekten .. ben zaten kendim dedim benim çok daha güzel çıtlarım vardı ama 2 videoda benim orta kalitede olan çıtlarımdı.. ama genele bakarsan bende en az herkez gibi emek verdim.. yatagıma girdiğimde aklıma bişi geldiği zaman üşenmeyip bilgisayarı açıp yazdım.. 1. ve 3. adama verilenler için haklısıznız ama onları belirteceksiniz .. işin içine benide alırsanız kusura bakma susmam .. kimsede susturamaz...bu konuyla alakalı son sözüm o 3. olan kızın sadece 1 ÇITI var tesadüf ya sen git o kızın mesajına yorum yaz..başka da bir şey demiyorum..herkes emek harcıyor..emeğine ve emek sarf edenlere her zaman saygı duymuşumdur ve böyle de kalacaktır..Eleştirdiğim nokta isimler değil aslında ..JURİ.. seni bilmem ama ben begendiğim herkese yorum yaparım hatta begenmediğim çıtlarada bazen yorum yapmışımdır o çıtı okumuştum ve bi yorum yaptım .. sırf yorum yaptım diye arkadaşım sa demekki siz sadece arkadaşlarınıza yorum yapıyorsunuz demektir.. benim yorum yaptıgım biri seçildi diye böyle saçma iftiralar atmayın ayıp..
bu merve hatipoğluyla merve babalı aynı kişi olabilir mi veya bu merve hatipoğlu çıtları seçiyorlar diye resmi internete yayan kişi olarak acaba bu ajansla bi alakası var mı