0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingençler son aldığım bilgilere göre çıtları seçiyolarmış hocam böyle şeyler yapma ozgün kalpten gidecek yok bunlar 7 saat önce paylaşılmış seçilenler bugün aranmıştır asıl şimdi kalpten gideceğim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingençler son aldığım bilgilere göre çıtları seçiyolarmış hocam böyle şeyler yapma ozgün kalpten gidecek yok bunlar 7 saat önce paylaşılmış seçilenler bugün aranmıştır
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingençler son aldığım bilgilere göre çıtları seçiyolarmış hocam böyle şeyler yapma ozgün kalpten gidecek
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingençler son aldığım bilgilere göre çıtları seçiyolarmış
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingençler son aldığım bilgilere göre çıtları seçiyolarmış hocam böyle şeyler yapma ozgün kalpten gidecek yok bunlar 7 saat önce paylaşılmış seçilenler bugün aranmıştır asıl şimdi kalpten gideceğim napalım dost acı söyler
olmadı yine çıta devam neron gözükmesin gözümüze
tamam söyle çıtımıda hazırlıyorum şimdi öldüm 200 tane çıt yazdım dahada yazıcam şimdi
oylede çok yazdım en azından pelinden umutluydum ama dediğiniz gibiyse açıklanmışsa bilemiyorum yine çıt yazıcam sonuçta