Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyedekler nasıl oluyor tel'e cevap vermeyenler haklarını kaybdiyorlar mı yani
katılım şartlarına göre 7 iş günü bekleme süreleri var ama arkadaştan edindiğim bilgiye göre yedeklere geçeceğiz..çok yoğunuz demiş hanımefendi..umarım kazanamayanların da yüzü güler bizlerde sizlerin yerinde olabilirdik..inş. ararlar..
Bugün benide aradılar , aslında sizi I pod touch ile birlikte arayacaktık ama çok merak etmeyin diye ardık dediler . I pod için tekrar arayacaklarmış
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün benide aradılar , aslında sizi I pod touch ile birlikte arayacaktık ama çok merak etmeyin diye ardık dediler . I pod için tekrar arayacaklarmış
ciddi misin?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün benide aradılar , aslında sizi I pod touch ile birlikte arayacaktık ama çok merak etmeyin diye ardık dediler . I pod için tekrar arayacaklarmış
ciddi misin?
ordan bakınca ciddi mi gözüküyorum![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün benide aradılar , aslında sizi I pod touch ile birlikte arayacaktık ama çok merak etmeyin diye ardık dediler . I pod için tekrar arayacaklarmış
ciddi misin?
ordan bakınca ciddi mi gözüküyorum![]()
![]()
kardeşim yanlış anlama ama sınava çalışıyorum biraz stressliyim denilen hiçbirşeyden anlamıyorum düz cevap versen iyi olacak
bu arada sitedeki Erdem Çin sen misineğer oysan kazandın bile