0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinresmen bi beni aramadı bunlar yaa yanlz değilsiniz mukoo sen de yoksan biz hiç yokuzdur,sen şanslısın bu arada numarayı bilsem de arayamıyorum kontörüm yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinresmen bi beni aramadı bunlar yaa yanlz değilsiniz
resmen bi beni aramadı bunlar yaa
arkadaşlar ilk çıt çıkaranlardanım ama aranmadım zaten bende ki bu şansla denizin yanına gitsem deniz kurur
arkadaşlar yarın resmi sonuç açıklanacak..yedeklere geçtiler..sanırım çok az kaldı..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kazandım nihayet, yalnız belli bi limit varmı çeki kullanmak için hani 100 tl ve üzeri için kullanabilirsiniz gibilerinden..bildiğim kadarıyla onun adı indirim çeki oluyo hediye çekinin limiti yok bildiğim kadarıyla %30 ,%50 indirimli ürünleri hediye çekiyle alamıyorsun ...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kazandım nihayet, yalnız belli bi limit varmı çeki kullanmak için hani 100 tl ve üzeri için kullanabilirsiniz gibilerinden..bildiğim kadarıyla onun adı indirim çeki oluyo hediye çekinin limiti yok
bende kazandım nihayet, yalnız belli bi limit varmı çeki kullanmak için hani 100 tl ve üzeri için kullanabilirsiniz gibilerinden..
yedekler nasıl oluyor tel'e cevap vermeyenler haklarını kaybdiyorlar mı yani