Telefonun başında çaresiz bekliyorum
Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum
Yüreğim diyor ki boşuna bekleme...........
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaradım ben
telefon ile ulaşacaklarmış yani numara yazmayanlarra mail falan atmayacaklar anladığım kadarıyla![]()
şiii sakin ol temammm..telefon yazmadın mı iletişim bilgilerini düzenleden ??yazdimda artık geç sanırım![]()
kazanamadık anlaşılan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTelefonun başında çaresiz bekliyorum
bu bir şarkı sözü , biliyoruuummm biliyorummmmm..![]()
![]()
![]()
Telefonun başında çaresiz bekliyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTelefonun başında çaresiz bekliyorum
bu bir şarkı sözü , biliyoruuummm biliyorummmmm..![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaradım ben
telefon ile ulaşacaklarmış yani numara yazmayanlarra mail falan atmayacaklar anladığım kadarıyla![]()
şiii sakin ol temammm..telefon yazmadın mı iletişim bilgilerini düzenleden ??yazdimda artık geç sanırım![]()
kazanamadık anlaşılan
2 saat 15 dk kaldı bekleyyyinnnn ama zorr ..
Ben facebook hesabımla bağlandım telefon no falan vermedim ki kazansam nasıl arıcaklar.Kazananları açıklamışlar ki hem sayfada...