Gönderen Konu: nursence hersey | karaca eşarp-10 kişiye (26 kasım-15aralık)BUGÜN SON GÜNNNNNNNN  (Okunma sayısı 7859 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kamile44

• Usta Kampanyacı
bende  katıldım  inşallah  bu kazananlar  içinde  bende  olurum

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bende  katıldım  inşallah  bu kazananlar  içinde  bende  olurum
teşekkürler bol şanslar canım  ;)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
firma mail atmış şimdi bir an önce bitirmemi istiyo gece 12 yi bekleyemedım sanırım eve gıdınce cekılısı yaparım en gec 9 gibi  :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
ayy hadi cnm insallah kazananlardan birisi olurum:)9 firmaya bak ne güzel hemen bitir demiş :D :D

Çevrimdışı sebik1

• Acemi Kampanyacı
  • **
uzun zamandır birşey kazanamıyorum inşallah bana çıkarda karabahtım körtalihim sonlanır  :'(

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Nursen Abla , blogun şuana dek görmüş olduğum en iyi bloglar arasında olduğunu bilmelisin.. Pelin'in ve Aysel'in blogu gibi profesyonellik süzdüm..Tebrik ediyorum..Diğer bloggerlara örnek oluyorsunuz..:)

bu arada bende katılayım dedimmmm.. =))
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
Nursen Abla , blogun şuana dek görmüş olduğum en iyi bloglar arasında olduğunu bilmelisin.. Pelin'in ve Aysel'in blogu gibi profesyonellik süzdüm..Tebrik ediyorum..Diğer bloggerlara örnek oluyorsunuz..:)

yağcılarda incek varrr ;D ;D  şaka maka evet kamile senın blogunu bende seviyorum..

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿

yağcılarda incek varrr ;D ;D  şaka maka evet kamile senın blogunu bende seviyorum..

:D :D :D :D

benim blogu saymadan bir yarışma düzenlesek inan bana ilk 3'ü zorlar..ben kolay kolay beğenmem kii..bu arada blog sahibi @nursen..frekanslar karıştı mı dersin.. :D :D

Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
nursen dicektım yanlıs oldu :D

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
kamileyle kafayı bozmuş durumdayım :D :D

inaysa ayseli arıyordu ayseli aradım senı kamile arıyo diye ayselde gelmiş kamile nerde arıyor benı diyo.meğer inaysa arıyormus.
burdada nurşenı kamile sandım biran ;D  kamile dulkadirrrr :D :D