Gönderen Konu: nursence hersey | karaca eşarp-10 kişiye (26 kasım-15aralık)BUGÜN SON GÜNNNNNNNN  (Okunma sayısı 7858 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
son günler arkadaşlar unutanlar için çarşamba günü son gün  ;)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
arkadaşlar şimdi firmadan mail geldi ben yazmıştım 50 kişi davet edip kabul ettirenler var niye ilgilenmiyorsunuz diye bana şu şekilde cvp geldi   Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin gondermelerini  lutfen .  eger 50 kisi uzerinde  kisi  kazandırdıgını  dusunen varsa  lutfen onlara  ekranlarını  print  secren  yapmalarını  ve  yıne  yukarıdakı adresime  gondermelerini  rica  ediniz  yazmışlar  ilgilenen arkadaşlara  ;)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
bu gün kampanyada son gun arkadaslar cekılıs ıcın erken bıtırebılırım aksam eger 12 debıtırırsem cekılıs yarına kalır bakalım aksama duruma gore bakıcam

Çevrimdışı hako65

• Usta Kampanyacı
bende katıldım canım :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Devam eden kampanyalarımıza beklerim:)

Çevrimdışı gulsevdam

• Usta Kampanyacı
katıldım:)
...

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
bol sanslar arkadaslar hepınıze  ;)

Çevrimdışı ceydaa

• Usta Kampanyacı
ben ekran görüntüsünü kaydetmeyi bilmiyorum..anlatırmısınız bana
(destek isteyen arkadaşlar yazsın)

Çevrimdışı ceydaa

• Usta Kampanyacı
yaptım sağolun :)
(destek isteyen arkadaşlar yazsın)

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
bol şanslar canım biraz gec cevap gelıyo ama bılgın olsun ;)

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
akşam sanırım çekilişi yapıcam ev müsait olursa biliyorsunuz kaynanayla durduğumdan misafir eksik olmuyo bizde eğer akşam yapabilirsem erken bitiricem baktım yapamıyorum artık yarın akşama çekiliş arkadaşlar ama bu gün son  ;)