Gönderen Konu: Smarty  (Okunma sayısı 59320 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Ynt: Smarty
« Yanıtla #550 : 25 Aralık 2010, 23:50:04 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Relaxım zaten 8)
fazla rahat olmamdan kırıyorum sanırım  yada sakarlık desem daha doğru olur  :D

hehe çok geçmiş olsun o halde ve dikkat et  .. :D :D
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #551 : 25 Aralık 2010, 23:51:44 »
ne olmuş bu yarişmada herkese bugün çıkmış nerdeyse bitmemiş miydi en son 8 aralıkta yazı var ondan sonra tüm yorumlar bugün biri açıklayabilir mi?

herkese form çıkıyor ama form servise yollanamıyor..herkes ilk önce seviniyor kazandık oh be diye ama form gitmeyince sevinçleri düğümleniyor..zaten hergün 2 kişi kazanıyor..Sistemde arıza var bizde şikayet ettik ama hala dönmediler..durum bundan ibaret.. :)
tmm anladım tşkkrler

Çevrimdışı gamzemehmet

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #552 : 26 Aralık 2010, 22:17:56 »
dsmarttan gelen mesaj aynen aşağıdaki gibi yani boşuna uğraşmışız. Formun gönderilememesini kabul etmiyorlar >:( .Kazandıklarımızda boşuna gitti. :-\

Form gönderilemediyse web tarafında çalışan veritabanına kayıt ulaşmamıştır, bu durumda tarafımızdan yapılabilecek bir işlem bulunmamaktadır.
Smarty’i koşturmaya devam ederek yeniden kazanma şansı yakalayabilirsiniz. Her haftanın kazananları Smarty Fun Club web sitesinde kazananlar menüsü altında açıklanmaktadır.

Saygılarımızla,
D-Smart Müşteri İletişim Merkezi
212 444 55 65

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #553 : 26 Aralık 2010, 22:25:29 »
acaba bana verdikleri cevabı da değiştirecekler mi  ??? bu kadar çok sıkıntı olduğuna göre ,sorun olabilir gibi  :( yarını bekliyorum bakalım  ::)

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #554 : 26 Aralık 2010, 22:32:13 »
acaba bana verdikleri cevabı da değiştirecekler mi  ??? bu kadar çok sıkıntı olduğuna göre ,sorun olabilir gibi  :( yarını bekliyorum bakalım  ::)

inş. olmaz abla ama bunlar hediyenin üzerine yatabilir de..bana dönüş dahi yapmadılar..ne bileyim onların hatası formun ulaşmaması ve cevabenn "web tarafında çalışan veritabanına kayıt ulaşmamıştır" bu cümle ile işten sıyrılmaya çalışıyor..komik yaa.. :)

Çevrimdışı gamzemehmet

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #555 : 26 Aralık 2010, 22:33:54 »
bence herkes tepkisini göstermeli .Haksız bir durum var.Sonuçta onlardan kaynaklanıyor.

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #556 : 26 Aralık 2010, 22:36:12 »
hakikaten komik bir cevap  >:( neyse devrimcim eğer olmazsa canım sağolsun diyeceğim ,zaten başka çare de kalmıyor anlaşılan. ama biraz zorlarım. onların ses kayıtları falan vardır , arayan kişi ve saat belli ama değer mi bunun için uğraşmaya o da ayrı  ??? hakkımı savunacağım derken sinir hastası olmayayım şimdi de  :D

Çevrimdışı bedduamiz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #557 : 26 Aralık 2010, 22:46:14 »
koş smarty den hediyesi gelen oldu mu ???
Özgürlük savaşcısı CECEN kardeşlerimize selam olsun...!

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #558 : 26 Aralık 2010, 22:48:47 »
hakikaten komik bir cevap  >:( neyse devrimcim eğer olmazsa canım sağolsun diyeceğim ,zaten başka çare de kalmıyor anlaşılan. ama biraz zorlarım. onların ses kayıtları falan vardır , arayan kişi ve saat belli ama değer mi bunun için uğraşmaya o da ayrı  ??? hakkımı savunacağım derken sinir hastası olmayayım şimdi de  :D

ablammm biraz düşünceli olsalar anlardııııımm onları..ilgimi çekenn ise kazananlarda adın yok..bu da resmen kazandığın anlamına gelmiyor..dalga mı geçiyor bunlar arayıp adres alıp yok efendim biz vazgeçtik yanlışlık olmuşşşş da o yüzden başka bir zaman olursa gönderelim..anladım bennn İmdb 'de Top 10'a girmek istiyorlar.. :D :D :D :D

Çevrimdışı gamzemehmet

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #559 : 26 Aralık 2010, 22:53:05 »
bu kazananların listesi facebook ta yokmuydu.Yoksa ben mi öyle hatırlıyorum. Kazananların listesini göremedim. ???