0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
e-mail geldi..kaldı 30 dk okuyorumm 1 dk ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapine-mail geldi..kaldı 30 dk okuyorumm 1 dk .. hadi bismillaahh temsilcimiz ol abi konuş herkesin adına olur mu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapine-mail geldi..kaldı 30 dk okuyorumm 1 dk .. hadi bismillaahh temsilcimiz ol abi konuş herkesin adına olur mu o kadar dj'lik yaptık ses kontrol hazırım galiba.. kafamda kurguladığım cümleleri teker teker aktaracağım..yapsınlar bir güzellik bize..temammmm konuşacağım zatennn anlaştıkkk Mukocannn.. =))
Müşteri hizmetlerinden aradılar, sorun bizden kaynaklanmıyo servis saglayıcınızdan kaynaklanıyo falan filan diyo. Bende dedim forumdan arkadaslarında aynı sorunu var formu gönderemediler sizin oyununuzda sorun var dedim, oyunda herhangi bir sorun bulamıyoruz servis saglayıcınızdan kaynaklanıyo diye ısrar ediyo Tamam o zaman dedim kapattım ;d Sibelert bizi kandırdı heralde Boşuna ekran görüntüsü almaya calısmayın..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMüşteri hizmetlerinden aradılar, sorun bizden kaynaklanmıyo servis saglayıcınızdan kaynaklanıyo falan filan diyo. Bende dedim forumdan arkadaslarında aynı sorunu var formu gönderemediler sizin oyununuzda sorun var dedim, oyunda herhangi bir sorun bulamıyoruz servis saglayıcınızdan kaynaklanıyo diye ısrar ediyo Tamam o zaman dedim kapattım ;d Sibelert bizi kandırdı heralde Boşuna ekran görüntüsü almaya calısmayın..sibelert kimseyi kandırmaz sco. en kızdığım şeydir yalancılıkla suçlanmak bana hiçbir şekilde tarayıcıdan falan bahsetmediler.adres bilgilerini aldılar ve yollayacağız dediler o kadar. ama bazı arkadaşlarımız hata olduğunu duyup,deneyip,rant sağlamaya çalışıyorlar.bunun sonunda da birşey tabi ki çıkmaz
kamile hanım ben kimseyle tartışmam forumdan. alınmak isteyen alınsın.