Gönderen Konu: Money Club-Yoğun istek üzerine tekrar- Cem tava seti %100 indirim-ilk 200 kişi  (Okunma sayısı 27593 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayferr24

• Usta Kampanyacı
  • rabbimin mükafatları
arkadaşlar bu sadece bugüne has bir kampanyamıydı yoksa yarında var mı? anlayamadım

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
yok sadece bugüne özel

Çevrimdışı esrapek

• Deneyimli Kampanyacı
haberiniz olsun merterdeki migrosta tava kalmadı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ayferr24

• Usta Kampanyacı
  • rabbimin mükafatları
teşekkürler deliefe
yok sadece bugüne özel

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
kacırmısım ben bunu neyse kısmet degılmıs kazanan arkadaslrım gule gule kullansınlar

destek olana destek olurum

Çevrimdışı petunya

• Usta Kampanyacı
sabah kolay kolay uyanamıyacağımı bildiğim için tava kazanma görevini eşime vermiştim , 2 adet %100 kazanmış hatta eve gelirken alıp getirdi bile tavaları ;D
hem uykumdan olmadım hem de tava sahibi oldum  ;D ;D

Çevrimdışı TRBOZGUR

• Usta Kampanyacı
Arkadaşlar sabah kampanyaya katıldım bitti tekrar açıldı katıldım tekrar bitti sabah sürekli sorun yaşadım sonrasında migros kart no ve şifre girdiğimde %100 lük bedava kazandığım görülüyordu. 1-2 saat sonra görünmez oldu müşteri hizmetlerine konuyu aktardığımda araştıralım dediler.
kart numaranızla ve şifrenizle girip bi bakın indiriminiz var mı sonrasında migrosta sorun yaşamayın.

Çevrimdışı gulsevdam

• Usta Kampanyacı
fikri mühimin bize gönderdiği lacivert kırmızı kartlarla geçen sefer sorunsuz oldum bilginize...
...

Çevrimdışı petunya

• Usta Kampanyacı
Arkadaşlar sabah kampanyaya katıldım bitti tekrar açıldı katıldım tekrar bitti sabah sürekli sorun yaşadım sonrasında migros kart no ve şifre girdiğimde %100 lük bedava kazandığım görülüyordu. 1-2 saat sonra görünmez oldu müşteri hizmetlerine konuyu aktardığımda araştıralım dediler.
kart numaranızla ve şifrenizle girip bi bakın indiriminiz var mı sonrasında migrosta sorun yaşamayın.

ben kazandığım indirimler sitede görünmüyordu ona rağmen sorunsuzca aldık tavaları..

Çevrimdışı TRBOZGUR

• Usta Kampanyacı
SABAHKİ YAŞANAN sorunlardan dolayı çoğunu sildiler. benimde saat 8-9 arasında yoktu sonra görünür oldu şimdi de görünmüyor müşteri hizmetlerini aradığımda da görünmediğini söyledi.