Gönderen Konu: Money Club-Yoğun istek üzerine tekrar- Cem tava seti %100 indirim-ilk 200 kişi  (Okunma sayısı 27712 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
sabah gırdık ben 3 tavamın 2 tanesını aldım tava kalmadı 3. yü alamadık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı neocell

• Acemi Kampanyacı
  • **
Size öel kampanyalarda aşağıdaki kampanya var. Ben %100 kazanmışmı oluyorum anlayamadım .

Promosyon Adı : 9 ? 19 Kasım Cem Tava web Kupon Kampanyası %100  
Açıklama : 9 ? 19 Kasım tarihleri arasında kartınızı ile web sitesi üzerinden kampanyaya başarıyla katılmanız durumunda , Pratiko by Cem tava 18cm ve sosluk 14 cm birlikte satılan set ürününden 1 adet %100 indirimli almaya hak kazanırsınız. Pratiko by Cem tava 18cm ve sosluk 14 cm 1 adet %100 indirimli alımınızı 30 Kasım?a kadar Migros mağazalarından yapabilirsiniz. Kampanyadan sadece bir kez yararlanabilirsiniz. Ürün indirimi teknik nedenlerden dolayı yapılamadıysa, indirim tutarı 2 gün içerisinde Money Club kartınıza tanımlanacak ve ilk alışverişte indirim olarak yansıtılacaktır. Ürün MM, MMM mağazalar  

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Size öel kampanyalarda aşağıdaki kampanya var. Ben %100 kazanmışmı oluyorum anlayamadım .

Açıklama : 9 ? 19 Kasım tarihleri arasında kartınızı ile web sitesi üzerinden kampanyaya başarıyla katılmanız durumunda , Pratiko by Cem tava 18cm ve sosluk 14 cm birlikte satılan set ürününden 1 adet %100 indirimli almaya hak kazanırsınız. Pratiko by Cem tava 18cm ve sosluk 14 cm 1 adet %100 indirimli alımınızı 30 Kasım?a kadar Migros mağazalarından yapabilirsiniz. Kampanyadan sadece bir kez yararlanabilirsiniz. Ürün indirimi teknik nedenlerden dolayı yapılamadıysa, indirim tutarı 2 gün içerisinde Money Club kartınıza tanımlanacak ve ilk alışverişte indirim olarak yansıtılacaktır. Ürün MM, MMM mağazalar  

evett kaznamıssn git bedavadan al :)

Çevrimdışı TRBOZGUR

• Usta Kampanyacı

migros sitesinde bu varsa kazanmış oluyorsunuz bende de görünüyordu şimdi görünmüyor.
iyice saçmalamışlar.

Çevrimdışı davidof

• Usta Kampanyacı
SABAHKİ YAŞANAN sorunlardan dolayı çoğunu sildiler. benimde saat 8-9 arasında yoktu sonra görünür oldu şimdi de görünmüyor müşteri hizmetlerini aradığımda da görünmediğini söyledi.
Aynısı bende de oldu. Sabah görünen indirim şimdi yok. Kiosktan baktım onda da yok.  >:( >:(
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı "Özdemir Asaf"

Çevrimdışı davidof

• Usta Kampanyacı
Hayallerim suya düştü.. Banvit sucuk+yudum yağ+colgate bakımı hepsi yalaaannnn :'( :'( :'( :'(
Rondodan omuz çıksa da onda teselli bulsamm  :'( :'(
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı "Özdemir Asaf"

Çevrimdışı gulsevdam

• Usta Kampanyacı
geçen sefer  katılıp yeniden katılan var mı? :)
...

Çevrimdışı TRBOZGUR

• Usta Kampanyacı

GEÇEN SEFER katılanları bu sefer kabul etmemiş olabilirler.

sabah ne güzel sitede %100 vardı 1-2 saat sonra sildiler hemen.

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...

ben katılmadım. almayanlar alsın diye ;)
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
e biri 7 tane alırsa diğerlerine ne kalır ki??

herkes kacartane alıyor kampanyalardan yetişseydinde sende alsaydın  >:(