Gönderen Konu: Money Club-Yoğun istek üzerine tekrar- Cem tava seti %100 indirim-ilk 200 kişi  (Okunma sayısı 27627 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ceydaa

• Usta Kampanyacı
arkadaşlar bende kayıt ettirmiştim.bugün migrosa gittim kartımda yok ne saçmalık ya..hatta kayıt o lmamışdır diye yüzde 50dede tıkladım .daha önce kayıt alınmıştır diyordu.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
(destek isteyen arkadaşlar yazsın)

Çevrimdışı BSBS

• Acemi Kampanyacı
  • **
ürünü alıyorsunuz kasada indirim yapıyor kupon basma yok yani

Çevrimdışı osecmu

• Usta Kampanyacı
ben bu gün aldım :D
Sen bir şey verdikçe dost görünen çok olur.Bir de sen iste gör hepsi birden yok olur..Mevlana

Çevrimdışı ceydaa

• Usta Kampanyacı
nasıl yani makinada görülmeyen kasadamı görülüyor
(destek isteyen arkadaşlar yazsın)

Çevrimdışı BSBS

• Acemi Kampanyacı
  • **
evet kasada düşüyor indirim

Çevrimdışı esrapek

• Deneyimli Kampanyacı
geç kalmışsınız ürünü almakta biraz kaldımıki hala markette tava

Çevrimdışı osecmu

• Usta Kampanyacı
maltepe sahilde vardı dün istanbul
Sen bir şey verdikçe dost görünen çok olur.Bir de sen iste gör hepsi birden yok olur..Mevlana

Çevrimdışı HoppiDi

• Usta Kampanyacı
Kaçıncı gidişim ne tava ne karamel kalmamış oluyor. Alamadım gitti lanet olsun. :(

Çevrimdışı TUNAMM

• Usta Kampanyacı
BUGÜN BENDE GİTTİM NE KASADA DÜŞÜYOR NEDE BAŞKA BİR YERDE....BANA BU ÜRÜN ALIN İKİ GÜN SONRA İNDİRİMİNİZ KARTINIZA YÜKLENECEK DEDİLER.BENDE ÖYLE SAÇMA ŞEYMİ OLUR BEN ALTI TANE TAVA ALACAM.DEDİM...KISIM SORUMLUSU ALTI TANEYİ SİZE VEREMEYİZ DEDİLER.BENDE  BUNU HEPSİ BENİM DEĞİL KARDEŞLERİMİN DEDİM...KARTLARIN İSİMLERİNE BAKTILAR....BAŞKA TÜRLÜ OLMAZ DEDİLER.BEN DE MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAYIN DEDİM ONLARDA ARADILAR.ORDAKİ KİŞİDE AYNI ŞEYİ SÖYLEDİ.BENDE NEDEN DEDİM BEN KARTIMA YÜKLENENİ PARA OLARAK MI LALACAM DEDİM HAYIR ALIŞVERİŞ YAPARSINIZ DED.BENDE O ZAMAN NE ÖZELLİĞİ KALDI.İNDİRİMİN DEDİM.BİRAZ SERT KONUŞTUM HERHALDE 15 DK SONRA KASAYA İNDİRİMİ YANSITTI MÜŞTERİ HİZMETLERİNDE Kİ ÇALIŞŞAN BENDE  NORMAL BİR ŞEKİLDE ALDIM....

Çevrimdışı esrapek

• Deneyimli Kampanyacı
BUGÜN BENDE GİTTİM NE KASADA DÜŞÜYOR NEDE BAŞKA BİR YERDE....BANA BU ÜRÜN ALIN İKİ GÜN SONRA İNDİRİMİNİZ KARTINIZA YÜKLENECEK DEDİLER.BENDE ÖYLE SAÇMA ŞEYMİ OLUR BEN ALTI TANE TAVA ALACAM.DEDİM...KISIM SORUMLUSU ALTI TANEYİ SİZE VEREMEYİZ DEDİLER.BENDE  BUNU HEPSİ BENİM DEĞİL KARDEŞLERİMİN DEDİM...KARTLARIN İSİMLERİNE BAKTILAR....BAŞKA TÜRLÜ OLMAZ DEDİLER.BEN DE MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAYIN DEDİM ONLARDA ARADILAR.ORDAKİ KİŞİDE AYNI ŞEYİ SÖYLEDİ.BENDE NEDEN DEDİM BEN KARTIMA YÜKLENENİ PARA OLARAK MI LALACAM DEDİM HAYIR ALIŞVERİŞ YAPARSINIZ DED.BENDE O ZAMAN NE ÖZELLİĞİ KALDI.İNDİRİMİN DEDİM.BİRAZ SERT KONUŞTUM HERHALDE 15 DK SONRA KASAYA İNDİRİMİ YANSITTI MÜŞTERİ HİZMETLERİNDE Kİ ÇALIŞŞAN BENDE  NORMAL BİR ŞEKİLDE ALDIM....
büyük harf kullanılmıyordu..beni uyardılar