Gönderen Konu: Money Club-Yoğun istek üzerine tekrar- Cem tava seti %100 indirim-ilk 200 kişi  (Okunma sayısı 27597 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kreval

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ya bu money club kartı nereden almamız gerekiyor bi bende yok bu karttan heralde :D
Money Club Üyesi olabilmeniz için size en yakın Money Club noktasında 1 TL karşılığında anında bir Money Club Kart edinebilir, indirim avantajlarından hemen faydalanabilirsiniz. Ancak çekilişlerden ve kişiye özel kampanyalardan faydalanmak ve Money’lerinizi kullanabilmek için üyelik bilgilerinizi kayıt ettirmeniz gerekmektedir.
Migros, 5M, Tansaş, Şok, Macrocenter mağazalarından alabilirsiniz.
Öfke gelir,göz kızarır. Öfke gider,yüz kızarır...

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
mukemmel  ;D

destek olana destek olurum

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
Ya bu money club kartı nereden almamız gerekiyor bi bende yok bu karttan heralde :D
Money Club Üyesi olabilmeniz için size en yakın Money Club noktasında 1 TL karşılığında anında bir Money Club Kart edinebilir, indirim avantajlarından hemen faydalanabilirsiniz. Ancak çekilişlerden ve kişiye özel kampanyalardan faydalanmak ve Money’lerinizi kullanabilmek için üyelik bilgilerinizi kayıt ettirmeniz gerekmektedir.
Migros, 5M, Tansaş, Şok, Macrocenter mağazalarından alabilirsiniz.
tşkr ederim :)

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Bekliyormuyuz şimcik..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
nasıl kayıt ediyoruz yahu Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin burdan kart nosu grdim şifre gönderdi şifreyle giriş yaptım kayıt oldummuki

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
nasıl kayıt ediyoruz yahu Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin burdan kart nosu grdim şifre gönderdi şifreyle giriş yaptım kayıt oldummuki

banada bu karta kayıtlı mail adresi bulunmamaktadır dedi anlamadım valla.nolcak şimdi bilen bi arkadaş yardımcı olsa...
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı pretemagna

• Usta Kampanyacı
  • pretemagna@gmail.com
sitenin anasayfa bilgilerini doldurun arkadasla
soluk soluğa yaşamalı insan..

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night

banada bu karta kayıtlı mail adresi bulunmamaktadır dedi anlamadım valla.nolcak şimdi bilen bi arkadaş yardımcı olsa...

kartı aldığın yerdeki formu dolduran görevli yanlış mı yazdı kı bilgilerini acaba?bence müşteri hizmetlerinie mail at yada ara

Çevrimdışı adige01

• Usta Kampanyacı
ben azönce bi arkadaşn kartını kaydettirdim.sizden bilgilerinizi istemesi gerek arkadaşlar.özelden msj atın bi ben deneyim isterseniz.bilgilerinizi istedinde linki size gönderim yapabilirsem
Kalbini ALLAH bilsin,gerisini salla gitsin..

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
ben azönce bi arkadaşn kartını kaydettirdim.sizden bilgilerinizi istemesi gerek arkadaşlar.özelden msj atın bi ben deneyim isterseniz.bilgilerinizi istedinde linki size gönderim yapabilirsem

nerede eksik yapıyoruzki yazdığım linkten kart nosu girdim "Girdiğiniz kart numarası sistemimizde kayıtlıdır. İnternet sitemizi kullanabilmek için şifre alınız. Sorularınız için Money Club Çağrı Merkezini 444 10 44 arayabilirsiniz." bu yazdı şifre kısmını tıkladım maile şifre geldi giriş yaptım..