0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yupi sen 50 mail atıp 4-5 geri dönüş alıyosan ben hiiiç ağzımı açmayımmm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyupi sen 50 mail atıp 4-5 geri dönüş alıyosan ben hiiiç ağzımı açmayımmm canım o belli olmaz dediğim gibi firmaların bir eşref saati bir eşek saati oluyor mesela ben bundan bir ay önce dgn art diye bir firmaya mail atmıştım kampanya için adamla bayağı ağız dalaşında bulunduk adam bana bu nasıl terbiyesizlik böyle bedavaya ürünmü vericez falan gibi laflar etti daha sonraki maillerimizde pek güzel geçmedi ama bundan birkaç hafta sonra gördüm forumun adminine kampanya vermiş yani belli olmuyo cnm firmaların o anki durumuna bağlı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyupi sen 50 mail atıp 4-5 geri dönüş alıyosan ben hiiiç ağzımı açmayımmm canım o belli olmaz dediğim gibi firmaların bir eşref saati bir eşek saati oluyor mesela ben bundan bir ay önce dgn art diye bir firmaya mail atmıştım kampanya için adamla bayağı ağız dalaşında bulunduk adam bana bu nasıl terbiyesizlik böyle bedavaya ürünmü vericez falan gibi laflar etti daha sonraki maillerimizde pek güzel geçmedi ama bundan birkaç hafta sonra gördüm forumun adminine kampanya vermiş yani belli olmuyo cnm firmaların o anki durumuna bağlı inanılmaz bedava ürün mü vericekmişreklam verirken bi sürü para döküyolar amabak bu blog kampanyaları sayesinde bi sürü facebook ve blogda duyuruluyolar