0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bugün mail attığım firmaların haddi hesabı yok ama yinede ses seda yok. gelde sinir olma.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün mail attığım firmaların haddi hesabı yok ama yinede ses seda yok. gelde sinir olma. + 1 Bazen " Türkçem mi kıt acaba ? "diye düşünmüyor değilim
sans ısı mesela dolabım ben le yaptı daha sonralara evet demedısans ısıbu kampanya ısını yupı ıyı bılır:D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsans ısı mesela dolabım ben le yaptı daha sonralara evet demedısans ısıbu kampanya ısını yupı ıyı bılır:D sanıyorumki burda benim adım geçmiş valla arkadaşlar kampanya bulmakta bende zorlanıyorum artık bulana kadar canım çıkıyor hergün en az 50-60 yere mail atıyorum ama ertesi gün bir bakıyorum en fazla 4-5 tanesi geri dönüş yapmış içlerinden 1 tanesi ya olumlu oluyor yada hepsi olumsuz cidden şans işi bu firmaların bi eşref saati oluyor birde eşek saati artık hangisine denk geldiysen şansına yinede benim kampanyalarım çok çok güzel o konuda çok fazla yakınmıyorum yalnız düşündüğüüm konu bu firmalar bitecek elbet birgün ki ozaman biz ne yapıcaz acep