Bağlanılan Hatırlatmalar

• Çaykur Çekiliş Sonucu (Sabah): 10 Şubat 2011

Gönderen Konu: Mutluluk İçin Kazanın 20 Ekim-31 Ocak 2010  (Okunma sayısı 29849 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Mutluluk İçin Kazanın 20 Ekim-31 Ocak 2010
« Yanıtla #160 : 09 Şubat 2011, 20:08:46 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bende umutluyum ama bakacağız yarın kimler kazanacak şans 125 katılımım vardı ama dedim ya şans işi

tamamen şans işi arkadaşım. sanırsam o 50.000 taneyle katılan arabalardan bir tanesini bile kazanamadı, iyi oldu :)

şans sizinle olsun.

Nerden biliyosun kazanamadıklarını, belki kazandılar? Ayrıca Iphone'ları ve Çay Setlerini 5er 10ar kazanacaklarına eminim.. ;d
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #161 : 09 Şubat 2011, 20:11:50 »
Firmada akıl olsa aynı soyadı yada soyadlarının bu kadar yüksek bir katılım yapamayacağını bilir ki saçmalık..yarın onlar kazanmış olacak hemde çok sayıda.. :)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı orkun3838

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #162 : 09 Şubat 2011, 23:38:24 »
50.000 şifre atanı çıkmış Onunda 500binlik çay alması lazım. zaten o paraya 2 tane q7 eder bizim peder halklıymış kendi adamlarına çıkarır demişti.

Çevrimdışı handan007

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #163 : 10 Şubat 2011, 00:59:07 »
Son gün çekilişe katılabilmek için markete çay almaya gittim. Saat 9 civarıydı. Bütün kasiyerler ellerinde ne kadar kupon varsa kazımış, kimisi internetten kimisi cep telefonundan gönderiyordu. Bize de 1 yerine 3 kupon verdiler. Nasıl olsa son gün kuponlar yanacak diye:) Böyle çekiliş yapılmaz ya. Marketteki adam bir sürü kuponla katılıyorsa, kuponu basandan tut, dağıtımı yapan firma elemanına kadar kaç kişi bu kuponlardan almıştır. Adam gibi kampanya yapmayı bile bilmiyorlar.

Çevrimdışı handan007

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #164 : 10 Şubat 2011, 01:07:28 »
Bu Kampanya; 1. Kuponlar, çay paketinin içinde olmalıydı veya kupon kasada verilecekse çayın alındığına dair fişin saklanması zoru nluluğu getirilmeliydi.
2. En azından internet üzerinden katılım olmayıp, sadece sms ile katılım zorunlu hale gelmeliydi. Bu bile insanların binlerce kupon göndermesine mani olurdu.

Bu kampanyalar bilinçli olarak bu şekilde yapılıyor gibi geliyor bana.

Çevrimdışı memoli444

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #165 : 10 Şubat 2011, 03:32:23 »
sonuçlar açıklanmışşşş   :D  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   bişey  yokkk  :)
;)

Çevrimdışı ozgunatalay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #166 : 10 Şubat 2011, 04:26:47 »
bende umutluyum ama bakacağız yarın kimler kazanacak şans 125 katılımım vardı ama dedim ya şans işi

tamamen şans işi arkadaşım. sanırsam o 50.000 taneyle katılan arabalardan bir tanesini bile kazanamadı, iyi oldu :)

şans sizinle olsun.

Nerden biliyosun kazanamadıklarını, belki kazandılar? Ayrıca Iphone'ları ve Çay Setlerini 5er 10ar kazanacaklarına eminim.. ;d

bir kişi birden fazla ödül kazanamıyor, ha elindeki promosyon kartlarını tüm ailecek girerlerse kazanırlar tabi :) ama bir kişiye tek ödül var. eğer bir kişiye birden fazla ödül çıkarsa en pahalısı verilir. yarışma şartlarında yazıyor.

mersinden katılmıştı 50.000 tane alan ve mersinden en büyük hediyeyi kazanan yok sanırsam :) bir tane mini cooper gördüm gerçi mersinden ama o kişi mi kazandı bilemiyorum :)
« Son Düzenleme: 10 Şubat 2011, 04:28:51 Gönderen: ozgunatalay »

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #167 : 10 Şubat 2011, 08:29:49 »
yokum ???
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı biryerlerde

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #168 : 10 Şubat 2011, 10:22:55 »
200 küsür katılım yaptım bi çay seti bile yok:/

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #169 : 10 Şubat 2011, 10:41:17 »

şans sizinle olsun.

bir kişi birden fazla ödül kazanamıyor, ha elindeki promosyon kartlarını tüm ailecek girerlerse kazanırlar tabi :) ama bir kişiye tek ödül var. eğer bir kişiye birden fazla ödül çıkarsa en pahalısı verilir. yarışma şartlarında yazıyor.

mersinden katılmıştı 50.000 tane alan ve mersinden en büyük hediyeyi kazanan yok sanırsam :) bir tane mini cooper gördüm gerçi mersinden ama o kişi mi kazandı bilemiyorum :)

Dostum inatla anlamak istemiyosun, bende 50.000 tane kart olsa sülalede kim var kim yok hepsinin adına doldururum. 50 kişi adına 1.000'er tane doldurdugumu düşün. Onlarda öyle yaptı, mersinle alakası yok başka şehirdeki sülalesi adına doldurmuştur. Sen bunu düşenebildiysen o daha fazlasını düşünmüştür hiç  merak etme. ;d Ve bu yöntemle silip süpürdüler Iphone'ları.. 50.000 olan varmış bu bizim duydugumuz, bide duymadıklarımız var 30.000 katılım yapanda vardır 10.000 katılım yapanda.. Neyse sonuç olarak biz avcumuzu yaladık ;d Zaten 3 katılım yapmıştım ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld