Arkadaşlar bugünkü çekiliş sırasında oradaydım, öncesinde hazırlıklar, çay ikramı ve konuşmalar falan derken saat 14:00 gibi çekiliş başladı. Toplam katılım 7 milyonun üstündeymiş ve her katılım için bir sıra numarası vermişler ve çekiliş bu sıra numaraları üzerinden yapıldı. Tabii salondaki kimse sıra numarasını bilmediği için hediye çıkıp çıkmadığını anlamayacaktı. Çekilişin sonunda sadece Q7 ve Mini Cooper ödüllerini kazananları açıklayacaklarını, diğerlerininse 10 Şubat'da açıklanacağını söylediler. Tabii çekilişin sonuna kadar beklemek anlamsız olacaktı ben de biraz izleyip ayrıldım. Yalnız şunu söyleyeyim, Q7'yi kazanan numaranın 0'la başlıyor (yani muhtemelen kampanyanın en başında katılanlardan biri), Mini Cooper'larınsa biri 5, diğeri 3'le başlıyor (muhtemelen kampanyanın ortalarında katılanlar). Ben tüm şifreleri son günlerde gönderdiğim için büyük ödülleri kazanamadığımı düşünüyorum. İlk Iphone numarasıysa 7'yle başlıyordu belki o benimdir ama bunu 10 Şubat'a kadar bilmeye imkan yok.
Çekilişin sonuna kadar bekleyen varsa büyük ödülleri kazanan talihlilerin isimlerini biliyor olabilir.
Herkese bol şans.