o taraflarda oturan vardır gider ben buradakinde olsaydı gidicektim tek katılımla sözde iphone kazanıcağım
10 Şubatta sabah gazetesinde açıklanıyor.
Dört şubatta Ben size büyük ödüllerin kimlere çıktıgını açıklarım burdan inş.. Çünkü bu çekilişin yapılacagı otel bana çok yakın o yüzden izlicem bu çekilişide;)
beklıyoruz o zaman sonucları
izleyicek çıktı hadi hayırlısı

nescafeden dr oetkerden 50 ve üzeri katılıma rağmen hiçbirşey çıkmadı bundan gene hiç çıkmaz
Arkadaşlar az önce çaytaş reklam hizmetlerini aradım site aşırı yogunluktan dolayı hata veriyormuş yüzlerce kişi arayıp duruyormuş ajansı yok elimde bintane var yok yediyüztane var gönderemiyoruz diye.. Katılımın bir milyondan fazla oldugunu söyledi bana ama net rakam şuan veremiyormuş sadece bir milyonu geçtigini söyliyebilirim diyor anlaşılan şansımız çok düşük olacak bu kampanyadada aptallar şifreleri ambalajın içine monte etseydiler katılım yüzbini geçmezdi...
Bu arada bayan site akşam saat 22:00kadar düzelmesse telefonunuzdan göndermeyi deneyin diyor artık...
Bir yandan iyi oldu.BU saatte göndermeye çalışanlar firmada çalışanlardır.Ellerinde kalan son şifreleri göndermeye çalışıyorlardır.
son güne bırakanlar belli oldu
İnternetten form doldurunca sıkıntı var arkadaşlar.. Aynı şifreyi fdefalşarca girin bişey demiyor..