Gönderen Konu: Lezzeti Çeken Bilir-20 Ekim  (Okunma sayısı 9739 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sezginer

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Lezzeti Çeken Bilir-20 Ekim
« Yanıtla #30 : 21 Ekim 2010, 08:24:13 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ya resim yüklenmiyo ama  ??? yükleyebilen varmı

Bende beceremedim ya

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
« Yanıtla #31 : 27 Ekim 2010, 23:45:41 »
hediye paketi kazxnsam bana yeter ;D

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #32 : 28 Ekim 2010, 00:48:06 »
çok güzel bir fikir nasılsa kazanan hileyle kazanıyo

Böyle ödülleri hilecilere kaptırmazlar merak etmeyin. Hileciler anca küçük ev aletleri kazanabilirler ;D Daha fazlası biraz kasar onları..
bence o kadar emin konuşmayın hileciler özellikle bu tür yarışmalarda kimin verdiği belli olmayan yarışmalara katılıyorlar
çoğuda fazlasıyla kazanmış kişiler ben biraz araştırma yaptım
halada pek çoğu bu yarışmalarda üst sıralarda sessziz sedasız götürüyor
bakıyorum destekde felanda olmadan fazlasıyla ilerleyebiliyorlar çoğunun arkadaş listesi kapalı yada sadece ortak arkadaş listeleri açık ve bunlar adlarını çoğu zaman sadece büyük hediyeli yarışmalarda duyurmuş kişiler büyük para hediyeli yada büyük hediye veren sitelerde
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #33 : 28 Ekim 2010, 01:08:12 »
Tamamda her büyük ödül kazanan kişiler hileci diye genelleme yapmasak. Bende büyük ödüller kazandım hepsinide hileciler elendikten sonra kazandım.. Belirli hileciler var ve onların büyük ödüllü yarısmalarda kazanma ihtimali çok düşük. Hep avuçlarını yalıyolar genelde  ;D Hileciler ya tutarsa hesabı giriyolar yarısmalara. Silineceklerini biliyolar zaten  ;D Birde burda destek almadan kazananlar olabilir, normaldir, internet alemi sadece bu forumdan oluşmuyo dimi ama..
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı deepblue

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 28 Ekim 2010, 02:17:28 »
bakalım dendiği gibi hileciler elenecekmi.bende katıldım o kadar ugras caba oy iste falan filan bilindik senaryolar.dün geceyarısı biri geldi patır patır bastı oyları sabah bi baktım ohh 1 .sırada.kampanya alemince bilinen adı sahteciye çıkmış biri oldugu tahmin edilio.şuaralar o kişi ismi bilindigi için farklı adlar altında yarışmalara katılmaya baslamış.en son 3 yarışmada farklı isimlerle katıldı 1içok dikkatli inceleyen bi ajanstı eledi.diğer ikisinde kazandı kendini oylayarak.bakalım bunda gercekten inceleme olucakmı.eger inceleme olursa emeklerimiz boşa çıkmamış olabilir bi ihtimal oda .....

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #35 : 28 Ekim 2010, 10:58:58 »
Kazananları jüri seçecek, niye oy topladıgınızı anlayamadım  ;D

Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #36 : 28 Ekim 2010, 11:01:56 »
ya facebook duvarında diyorki en çok oy alanlar arasından jüri seçicek.kampanya şartlarında kendileri belirliycek deniyor.bende oy topluyorum ama neye göre olucağı tam belli değilki.şaşırdım iyice ben :-\
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 28 Ekim 2010, 11:10:15 »
ben de çok ilginç fotolar çekiyorum ama oylamalıysa bütün emeklerim boşa gidicek.. :'(

Çevrimdışı deepblue

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #38 : 28 Ekim 2010, 15:57:36 »
ya bi dedikleri bi dediklerini tutmuyoki.hem oy toplatıolar hem jüri seccek diolar ne idüğü belirsiz bişi olmus.en çok oy toplayan arasından jüri seccekmiş pehh pehh pehhh

Çevrimdışı hako65

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 28 Ekim 2010, 23:40:38 »
hem yaratıcı diyor hemde oylamaya sunuyor, topla bi juri en yaratıcıyı onlar seçsin kimsenin hakkı yenmesin, penguene yakışmadı, o kadar memleketimin firması :D
+1  ;D
Devam eden kampanyalarımıza beklerim:)