Gönderen Konu: Lezzeti Çeken Bilir-20 Ekim  (Okunma sayısı 10139 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
Ynt: Lezzeti Çeken Bilir-20 Ekim
« Yanıtla #40 : 29 Ekim 2010, 00:13:44 »
kimin kazanacağı belli ;D
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #41 : 29 Ekim 2010, 00:27:57 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Tamamda her büyük ödül kazanan kişiler hileci diye genelleme yapmasak. Bende büyük ödüller kazandım hepsinide hileciler elendikten sonra kazandım.. Belirli hileciler var ve onların büyük ödüllü yarısmalarda kazanma ihtimali çok düşük. Hep avuçlarını yalıyolar genelde  ;D Hileciler ya tutarsa hesabı giriyolar yarısmalara. Silineceklerini biliyolar zaten  ;D Birde burda destek almadan kazananlar olabilir, normaldir, internet alemi sadece bu forumdan oluşmuyo dimi ama..
tavşan misali yani,atletizm yarışmalarında da yarışın en başında önde gidip yarışın bitimine dogru sonlara düşenlere tavşan denir.inşallah bu yarışmada da böyle olur yoksa sadece adam yarışmada bir konserve yemiş!! nesi ilginçse bunun en başlarda yer alıyor..

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #42 : 29 Ekim 2010, 00:37:18 »
Tamamda her büyük ödül kazanan kişiler hileci diye genelleme yapmasak. Bende büyük ödüller kazandım hepsinide hileciler elendikten sonra kazandım.. Belirli hileciler var ve onların büyük ödüllü yarısmalarda kazanma ihtimali çok düşük. Hep avuçlarını yalıyolar genelde  ;D Hileciler ya tutarsa hesabı giriyolar yarısmalara. Silineceklerini biliyolar zaten  ;D Birde burda destek almadan kazananlar olabilir, normaldir, internet alemi sadece bu forumdan oluşmuyo dimi ama..
sizleri kasdetmiyorum lütfen  :Dsadece baktım biraz araştırınca tabi inanamadım ama ortada bir gerçek varsa katıldığım tüm yarışmalardan biraz çabaladıktan sonra çekilmek zorunda kalıyorum
daha blog kampanyaları dışında bir hediye kazanmışlığım yok:((
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı deepblue

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #43 : 29 Ekim 2010, 18:04:34 »
lerzan sana katılıyorum.çogunlukla hile yapanlar ya sonlara doğru katılıyor yada baslarda oy vasmıo son dk golü olarak bi anda uçuolar.bizlerde yarıda bırakmak durumunda kalıyoruz.bende hep böle oldu.sadece 1 kez gercekten incelyen bi ajasın hazırladıgı oylamalı yarışmada aynen bu sekilde oldu son anlarda bastılar ben4.oldum bitti bikaç gün arastırdılar ve 1. ilan edildiğimde bende çok sasırmıştım ve çok sevinmiştim :) hile yapanlar elenmişti.umarım birçok firmaya örnek olurda hep böle olur yarışmalar ....

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #44 : 29 Ekim 2010, 18:16:10 »
hayır ödül kazanacakları juri seçmeyecekmişöyle yazıyor ama juri sadece oylamalarda hile varsa hilesiz olanları sececekmiş yarışmanın ilk gününde sordugumda bu yanıtı almıştım
facebookta penguen pengueni var ona msj yazmıştım.yani en çok oy alan kazanacakmış.

Çevrimdışı leyli

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #45 : 07 Kasım 2010, 22:21:17 »
hayır ödül kazanacakları juri seçmeyecekmişöyle yazıyor ama juri sadece oylamalarda hile varsa hilesiz olanları sececekmiş yarışmanın ilk gününde sordugumda bu yanıtı almıştım
facebookta penguen pengueni var ona msj yazmıştım.yani en çok oy alan kazanacakmış.

:(
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2010, 18:45:01 Gönderen: leyli »

Çevrimdışı kdrdmr

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #46 : 18 Aralık 2010, 12:59:32 »
bende birinci olarak bitirdim.. gerçekten zorlu bir yarışma süreciydi.. vizelere bile çalışamadık yarışacağız diye..

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 24 Aralık 2010, 15:43:18 »

Lezzeti Çeken Bilir yarışmamızda ilk ikiye karar verdik ama 3.'nün seçimini sizlere bırakıyoruz.
Bu albümdeki fotoğraflar arasında en yaratıcı fotoğrafı 31 Aralık gününe kadar beğenin, Jurinin 3.yü belirlemesine yardımcı olun.

Çevrimdışı httc

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #48 : 24 Aralık 2010, 15:53:09 »
varmı ki forumdan birileri 3 üncülük için yarısan destekleyelim.
şu an iş yerinde face acık değil ama aksam bakacağım

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
« Yanıtla #49 : 24 Aralık 2010, 16:30:04 »
penguen paketi kazansam keşke