tekrar teşekürler arkadaşlar iltifatlarınız için kazandığımı nerden bildiğimi soran arkadaşlar kurallara bir daha bakarsanız kazanan kişilere kayıt oldukları email adresinden ulaşılacaktır yazıyor ve bana da mailler geldi
arkadaşlar çok teşekkürler sayenizde 3 tane ipod kazandım siz gece bulup buraya yazıyorsunuz bende siteyi sayenizde öğrenmiş oluyorum ve hiç zorlanmadan sabah trt saati ile tam 09:00 da giriyorum 3 değişik üyelikle 3 tane ipod kazandım çünkü sayfa 00:00 da değişiyor ama ilk ipucu verildikten sonra bulana veriyorlar hediyeyi
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
7. maddeye bakıver bi zahmet.
bakamaz o ıpodları hayal ediyoo
ben kurallara baktımda da sen nerenle baktın onu bilmem
az önce kayıt olmuş daha
o zaman sen saat 12 yı bekleme gıt yat sabah 9 da yazarsın
saol noyan bende trt saatine göre deniyim buarada

arkadaşlar sizede uyumayın Pelin sende ipuçlarını iyi takip edersin

noyan merak etme sen bizim forum çok paylaşımcıdır inşallah kazanırsın bol bol
ben hatta uyumucam ipucunu yazımak için
tekrar teşekürler arkadaşlar iltifatlarınız için kazandığımı nerden bildiğimi soran arkadaşlar kurallara bir daha bakarsanız kazanan kişilere kayıt oldukları email adresinden ulaşılacaktır yazıyor ve bana da mailler geldi
o mailileri bi paylassan da görsek puhahahaha
Kazananlar 25 kasımda açıklanacak yeme bizi

Gelen mailin ekran görüntüsü koy bakalım hadi
walla ben ilk facebooku rasgele buldum oyle

ogunden snrası basitti çileğim:D
arkadaşlar çok teşekkürler sayenizde 3 tane ipod kazandım siz gece bulup buraya yazıyorsunuz bende siteyi sayenizde öğrenmiş oluyorum ve hiç zorlanmadan sabah trt saati ile tam 09:00 da giriyorum 3 değişik üyelikle 3 tane ipod kazandım çünkü sayfa 00:00 da değişiyor ama ilk ipucu verildikten sonra bulana veriyorlar hediyeyi
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
7. maddeye bakıver bi zahmet.
bakamaz o ıpodları hayal ediyoo
ben kurallara baktımda da sen nerenle baktın onu bilmem
Sen bakmışsında gözünle bakmadıgın belli
İyi geceler arkadaşlar.. Huzur içinde kalın...