0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dereyi görmeden paçayı sıvamak olmasın da
Kazandığınızı nerden öğrendiniz
arkadaşlar çok teşekkürler sayenizde 3 tane ipod kazandım siz gece bulup buraya yazıyorsunuz bende siteyi sayenizde öğrenmiş oluyorum ve hiç zorlanmadan sabah trt saati ile tam 09:00 da giriyorum 3 değişik üyelikle 3 tane ipod kazandım çünkü sayfa 00:00 da değişiyor ama ilk ipucu verildikten sonra bulana veriyorlar hediyeyi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar çok teşekkürler sayenizde 3 tane ipod kazandım siz gece bulup buraya yazıyorsunuz bende siteyi sayenizde öğrenmiş oluyorum ve hiç zorlanmadan sabah trt saati ile tam 09:00 da giriyorum 3 değişik üyelikle 3 tane ipod kazandım çünkü sayfa 00:00 da değişiyor ama ilk ipucu verildikten sonra bulana veriyorlar hediyeyiRica ederiz. Afiyet olsun. Bulmak bizim işimiz. Sabah 09:00 da , bu günde bulursak iyi giriş yapmalar. İnşallah bu günde bulup 4. cüyü kazandırmak istiyoruz sana.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar çok teşekkürler sayenizde 3 tane ipod kazandım siz gece bulup buraya yazıyorsunuz bende siteyi sayenizde öğrenmiş oluyorum ve hiç zorlanmadan sabah trt saati ile tam 09:00 da giriyorum 3 değişik üyelikle 3 tane ipod kazandım çünkü sayfa 00:00 da değişiyor ama ilk ipucu verildikten sonra bulana veriyorlar hediyeyiLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin7. maddeye bakıver bi zahmet.