İkiside mantıklı. Konusunun üstte kalmasını saglamak için konusunu silip tekrar açanlar olabilir, bunu yapanlarda ceza alsın. Foruma blog konusu açması yasaklansın..
İstersen iki bloggerı asalım, bir daha kimse cesaret edemesin
Şu da bir gerçek, bir kısım kampanyacılar var, çeşitli sebeplerden oylamalı kampanyalarda iddialı olamıyorlar, blog kampanyalarını seviyorlar ve kazanıyorlar da. Kampanyacıların ilgi alanı ikiye bölündü bir anlamda. Post kasılması sadece konunun arkaya düşmesinden kaynaklanıyor. Benim bugün biten kampanyam 4.sayfadaydı, mecburen bugün biteceğini yazdım. Bir de herşey post kasılması diye düşünülmemeli. Bir arkadaşımın kampanyasına katılıp, fikirlerimi yazmam bence son derece normal. Bugüne kadar kimse konuma birşey yazsana demedi bana. Bazen normal kampanyalarda o kadar geyik muhabbeti dönüyor ki, tahammül sınırlarım aşılıyor.
Bir de blog kampanyalarının güvenilirliği tartışılıyor. Güvenilir olmayanlar zamanla elenecektir diye düşünüyorum. Çünkü bir şekilde duyuluyor güvenilir olmadıkları. Yapan kendine yapar, aldığı 2-3 hediye de yanına kar kalır, her ne kadar kar olacaksa!
Ben her blogger için ayrı başlık olsun dedim. Çünkü hiç yorum yazılmazsa katılımlar düşecek ve blogları baltalamış olacağız.
bende tek başlıkta toplanması konusunda oy verdim bence en uygun ve mantıklısı bu.ebrununda dediği gibi kimseye zorla yorum yaz ne dedik nede böyle saçma bişey yaptık.o kadar ufak beyinlerimiz yok

bende yeri geliyor geyik muhabbetlerinden baygınlık geçiricek gibi oluyorum ama ses etmiyorum.blog kampanyalarını ağızlara sakız etmeyelim artık.uygun olan neyse yapmaya hazırız.
bende katılyorum size karışıklıkları önlemek adına tek başlık altında toplanırsa hem daha düzenli olur hem de biz daha iyi takip edebiliriz.Bazen yoğunlukdan dolayı kaçırdığımız kampanyalar oluyor en azından bunları engellemiş oluruz
ya cok iyi ama cekilis sonuclarını bulmakta cok zorlanıyoruz hepsi farklı bazıları daha hemen cekilisi yapıyor biz göremeden kimin kazandıgını sayfa bulunamadı diyor onlar cok kötü
tek başlıkta toplanması yönünde oy verdim böylece bir blog sahibinin tüm kampanyalarını kolaylıkla bulabileceğimizi düşünüyorum.
tek başlıkta toplanması yönünde oy verdim böylece bir blog sahibinin tüm kampanyalarını kolaylıkla bulabileceğimizi düşünüyorum.
+1 ben çoktan tek başlıkta topladım kampanyalarımı.
özel bir başlıkta konu olsun dedim bencede mantıklı
ya cok iyi ama cekilis sonuclarını bulmakta cok zorlanıyoruz hepsi farklı bazıları daha hemen cekilisi yapıyor biz göremeden kimin kazandıgını sayfa bulunamadı diyor onlar cok kötü
+1
kazanan kişilere email ile bildirim yapılmalı,bazen takip edilemiyor sonuçlar...