Ben serbest kürsüdeki blog kampanyalarıyla ilgili yorumu yeni okudum ve cevap kısmı kapandığı için blog sahibi biri olarak cavap yazamadım. Anladığım kadarıyla blog kampanyalarını güncel tutmamız ve konu açmamızdan sıkıntı duyuluyor.
1-Açıkçası biz blog sahibi olarak konumuzu güncel tutmak durumundayız.Çünkü konu sayısından dolayı araya kaynama oluyor ve zaten bloger diğer arkadaşlarda bende kampanyaların son gününe yakın güncelleme yapıyoruz. eğer çok sıkıntı oluyorsa kampanya konusu açılsın yorum kısmı kitlensin diye çözüm öneriside sunuyorum.Şuda bir gerçekki kampanyamızı güncelledikçe mutlakbir katılım artışı oluyor
2-kampanyalarımızı bir başlıkta toplama fikride çok çözüm gibi gelmiyor. çünkü görselleri göstermek zor ve ordada yorumlar çok olcak kim neye katılmış karışacak bence ama dersenizki bu böyle olsun mecbur uygulayacağız
3-blogların güvenilirliği tartışılmış buna katılmıyorum. Belki birkaç bloger böyle olabilir ama herkesi aynı kefede değerlendiremessiniz. Şüphe ettiğiniz blog varsa kampanyasına katılmassınız zaten o büyük bir ceza olur

Bişey daha Hergunkampanya forumda bayanların çoğunlukta olduğunu düşünüyorum ve bayanların oyun kampanyalarında çok başarılı olamamasından dolayı çoğu bayan gibi bende oyun kampanyalarını sevmiyorum yada facebooktakilere yetişemiyorum ve sevmiyorum ama ben faceyi sevmiyorum bunu kaldıralım yada sadeleştirelim gibi bir tavrımız olmuyor:) Verdiğimiz hediyelerin küçümsenmesinide yakıştıramadım açıkçası inanın çoğu internet kampanyasından daha iyi ürün veriyoruz