bencede aktif kampanyalarımızın yazılı olduğu tek bir konumuz olması en mantıklı olanı hem çok karışmaz konular hemde diğer kişiler rahatsız olmaz.bu şekilde düzenlemek en güzeli sanırım
genelde herkes benim fikrimi beğenmiş.ben pek katılmam bloglara bazen katılırım.
ama blogunda 10 tane aktif kampanyası olan bir bayan bunları üste çıkarmak için 10 konuya birden bir şeyler yazmaya çalışınca son 10 konu onun konuları oluyor sıksık rast geldim bu duruma.
1 konusu olsa 10 linki de onun içinde olsa 1 yere yazar.
evet hemde konum geride kaldı derdimiz olmaz hiçbirimizin bence bu mantıklı adminde onaylarsa hepimiz kendi konularımızı düzenleyelim
konuyu şimdi gördüm bencede bu sorun ciddi bir sıkıntı.
2 gün bakmayınca konum sayfa 2 ye geliyordu.en başta hep aynı kişilerin bir çok kampanyası son mesajı kendileri yazmışlar.
ben blogumda aynı anda 3 ten fazla kampanya yapmayı sevmiyorum.
ama söylenen mantıklı herkesin 1 konu açma hakkı olabilir oraya yazabiliriz tüm kampanya linklerimizi.yoksa kimse blog kampanyası olmasın yapılmasın demiyor katılan kitle ayrı katılmayan ayrı.
ama forumdaki son 10 konu en çok takip edilen yer sırf blogla dolunca katılmayanlar için hoş gözükmüyor olabilir saygıyla karşılamak lazım.herkesin 1 konu açıp tüm kampanyalarını orda toplama hakkı olursa iyi olur bence de
onu zamanında yaptım ben yaptımda ne oldu ? konum güncel olmadı haliyle katılımda az oldu.bence bu iyi bir çözüm değil.nasıl her internet kampanyasına ayrı bir konu açılıyorsa bloglarında buna hakkı var.bunlarda kampanya sonuçta.
o zaman bende internet kampanyalarından rahatsız oluyorum tüm internet kampanyaları tek konu ve tek başlık olsun o halde ! yapmayın arkadaşlar ya.madem bloglardan rahatsızsınız bende günlük facebook vs. bunlara katılmıyorum ilgilenmiyorumda.blog bölümüne bu yapılacaksa bende bunu istiyorum o halde ! nasıl olur ? olmaz dimi .....
Bilinen bir gerçek var,yılın ilk altı ayı kampanya yoğun dönem oluyor sonra rölantide gidiyor çünkü eski firmalr bağlılığı arttırmak yeni firmalar da piyasada tanınmak istiyor.Haliyle yılın bu dönemlerinde blog kampanyaları daha dikkat çekici bir hal alıyor,devamlı post olması normal bence.
Blog kampanyalarında hediyeyi arkadaşları için çeken varsa böyle yapan seni-beni değil önce kendini kandırıyordur.Senin de blogun olsa aynısını mı yapıcan?-insanın fikri neyse zikri de odur derler ya...
Büyük hediyelerin peşinden yorulmak belki daha cazip ama hepimiz küçük hediyelerle,numunelerle başlamadık mı bu işe?daha dün elimiz titremiyor muydu kampanyalara katılırken?yumurta kabuğundan çıkmış,kabuğunu beğenmemiş.Bu arada anlatmak istediğin; "blog postları devamlı güncelde" ama konu başlığı kampanya forum değil blog forum olsun.Başlıkla konu ilgisini çözemedim...
Devamlı post olması bloglar arası rekabet ve gereksiz yazı kirliliği oluşturuyor.Şu anda blogu olmayan arkadaşımız kalmadı diyebiliriz.Aynı anda bir çok kampanyasıda olunca herkes benimki geride kalmasın diye mesaj yazıyor yada yazdırttırıyor.. Sonu cise ortada kampanya takibi değil blog takibi duruma geciyoruz bir bakımada.. Blog kampanyaları elbette olucak ama post kasılarak üstte tutma yarışmasına dönunce iş bizim tarafmızdan değişiyor.Yönetim olarakda kendi aramızda tartıştık bir süredir ve buna bir çözüm en kısa zamanda devreye giricek.Zaten aşağıda yazılanlarda çözüme adım adım götürüyor..
tek başlıkta bide ürün fotoları koyunca sayfanın halini düşünemiyorum lütfen başka bi çözüm bulun buna : /
Başlık ilgi çekmek içindi.Tepkimi gayet iyi anlatıyor,forumun her yerinden blog kampanyası çıkıyor.Biraz budamak lazım artık