Gönderen Konu: Hergün Blog Kampanya Yapalım Sitenin İsmini  (Okunma sayısı 28719 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
Ynt: Hergün Blog Kampanya Yapalım Sitenin İsmini
« Yanıtla #30 : 15 Ekim 2010, 01:16:11 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bence her blogcunun 1 adet konu acma hakkı olsun o konuda tüm konularını açsın
son zamanlarda cidden böyle bir durum var konuyu açan kişi 10 konusuna birden yorum yazmış tüm sayfa blogla dolmuş

Bence bu öneri güzel ve de değerlendirilmeli...Teşekkürler arkadaşım.

SüsLü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : 15 Ekim 2010, 02:32:02 »
insanlar bu forumda bu bloglardan hedie kazanıyorlar ! ne oluyor size ya ben anlam veremiyorum.her kategoride kendi alanında kampanyalar var illaki son mesajlara bakıp burayı şikayetle doldurmanın luzumu ne ?? ne bu gerginlik ya.ben buraya konu açmasamda benim bloğuma katılım olur yöneticiler bize gidin desin gerekiyorsa gidelim.akşamdan beri burayı okuyorum resmen kasıldım ben artık.

ayrıca şahsımı savunma gereği duyuyorum çünkü lafı ortaya atıyorsunuz ! ben konularıma devamlı güncel yazmıyorum.zaten konularımın ne kadar aşşağıda olmasındanda bellidir bu.bazı arkadaşlarım iyi niyet ile güncel yazıyorlar teşekkür ederim.ama lütfen yapmayın arkadaşlar.konularımı güncel tutmaya ihtiyacım yok.son katılım tarihi yazıyor zaten.

Pınar sende sus kankim.sinirim tavan yaptı  :D :D :D

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #32 : 15 Ekim 2010, 02:50:40 »
nedir sizlerin bu blogculara kastınız anlamış değilim.Sanıyorumkii kedi uzanamadığı ciğere mundar der hesabındasınız ;) OKadar çok blogcu olmak istiyorsanızda bizler sizi tutmayalım.Zaten bu devirde güzel iş yapanlar hiç bir zaman çekilemezmiş burdaki konuda olduğu gibi ;) bu kadar yazıyorum daha devamınıda getirmiycem kimse bana cevap vericem diye de uğraşmasın..Dediğiyle kalır :D

Kaç yaşındasın sen çok merak ettim.Ben ortada ciğer göremiyorum ki uzanmaya çalışayım.Blogcu olmak istesem çoktan blog açardım.Olayı kişisel tartışmaya çekerek asıl konuyu dağıtmaya çalışıyorsunuz farkındayım ama yönetimin bizim derdimizin ne oldugunu anladığını ve size en yakın zamanda bir önlem alacağından kuşkum yok.

sana yaşımı söyleme gibi bir zorunluluğum yok bu bir haa çok istiyosan 26 yaşındayım akıllı ve mantıklı düşünecek bir yaştayımm senden daha mantıklı özellikle ;) , ordaki cümlelerimi ancak anlaması olanlar anlar bu iki ki gerçektende doğruları yazdım forumda çekemeyenler bayağı çokmuş öğrenmiş oluyoruz böylece.. forumuda bayağı gerdiniz zaten artık ne yazarsan yaz seninle muhattab bile olmıycam buda üç...

Çevrimdışı HoppiDi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 15 Ekim 2010, 08:37:30 »
İstediğimiz konuyu görememe gibi bir şansımız yokmuş çünkü aylar önce blog kampanyalarını görmek istemiyorum diye bir konu açmıştım ve bunun mümkün olmadığı söylendi. Sonra baktım olacak gibi değil blog kampanyalarına klatılmaya başladım. ve dahada ileri gidip blog açtım. :D

Bu durumda en güzel öneri her blogçunun tek konuda duyuru yapması olablir.

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 15 Ekim 2010, 08:42:10 »
Kişiler bloğ kampanyaları dışında kampanyalara katılmak istediklerinde zaten ilğili bölüme girerek kampanyaları takib ediyorlar.
Ayrıca burası kampanyalarla ilğili bir site ve her türlü kampanyanın olması doğal değilmi.
zaten büyük firmaların düzenlediği kampanyalarda insanların kazanma şansı düşük oluyor çünkü yüzlerce insan katılıyor.
en azından bloğ kampanyalarına katılıp şansımızı deneyebiliyoruz.
Kazandığım hediyelerin büyük bir kısmını bloğ kampanyalarından kazandım ve çoğuda birkez mesajla merhaba demediğim kişilerdi.
eğer tanıdığı kişilere veren varsada onun vebalini nasıl çeker bilmem.
bloğcuların kampanyaları öne çekmesine gelince ben katılmayı unuttuğum bir çok kampanyaya bu sayede katılıyorum.
bloğ kampanyalarına katılmak istemeyen arkadaşlarımız zaten katılmıyor,ama benim gibi bloğ kampanyalarına katılıp kazanmak isteyenler içinde bloğ kampanyaları iyi bir avantaj .....

Çevrimdışı xcelis

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 15 Ekim 2010, 09:00:25 »
yazmıcaktım ama bi site sakini olarak bende düşüncemi ortaya koymak istedim.işyerimden neti kullanıyorum face ve twitter a giremiyorum.Diğer kmp. çoğu oylamalı bırakın oy vermeyi oy istemek için attığım  ö.mj  cvp bile verilmiyor.(beni bilen bilir oy veremesem bile mutlaka açıklamasını yazar cvp  yazarım.)
Eee ben napcam blog kampanyalarına katılmıcamda.
Adminin bu konu ile ilgili mutlaka bir yaptırımı olacaktır tabi.Ama bizide düşünün biraz  :)

xzcelis.wordpress.com

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 15 Ekim 2010, 09:10:09 »
xcelis aslında durumu çok güzel özetlemiş....
bir çoğumuz çalıştığımız için işyerinde her siteye girmek mümkün değil.(yasaklı site mesajı veriyor)
dolayısıylada akşam eve gideyim kampanyaya katılayım diyene kadar bir çok fırsatı kaçırıyoruz.En azından bloğ kampanyalarının fırsatlarını değerlendirme şansımız oluyor.

Çevrimdışı muku

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 15 Ekim 2010, 09:16:35 »
blog face ve twitter kampanyalarına katılmıyorum. internet kampanyaları bölümüne baksam da gözden kaçanlar olabiliyor. eğer görülemek istenen bölümleri seçme hakkı olsaydı iyi olabilirdi. ,ama işin garip yanı katılmayacağım halde blog kampanyalara tıklayıp hımm ne hediye ediyormuş diye bakıyorum aradasırada...

Çevrimdışı derya3

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #38 : 15 Ekim 2010, 09:24:50 »
şimdi gördüm konuyu bende blogcuyum neden açtın derseniz diğer kampanyalardan kazanma şansım sıfır o yüzden eski üyeler yada yıllardır kampanyacı olan arkadaşlar kazanıyor hep grup gibi birşey olmuş kanımca yıllardır kampanyalara katıldıkları için o yüzden beğenli oylamalı yarışmalarda şansım hiç yok bende hem kazanmak hemde kazandırmak için açtım blogu blogumdan kazanmıyan kalmadı nerdeyse güncele gelince firma ile anlaşıldığı için katılımın yüksek olması gerekiyor bu benim fikrim tabii firma zorlamıyor yoksa ben kaç kez konumu son sayfadan topladım hatırlamıyorum bu bizim en doğal hakkımız sanırım sonuçta herkesi için yapılıyor blog kampanyası alım satım bölümünde bile güncel yapılıyor sonuçta ama bencede her blogger tek başlık altında toplamalı kampanya haberlerini buna katılıyorum

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #39 : 15 Ekim 2010, 09:26:12 »
Arkadaşlar anladığım kadarıyla zaten olay blog kampanyaları olmasın denmiyor.Ancak suda varki güncel tutmak için yazılan ve yazdırılan yazılar yüzünden son konular hep blog kampanyalarından oluşuyor.. Bu şekilde önde tutmak için sürekli yazılar yazılmaya devam ederse vede bundan gelen şikayetler artarsa blog kampanyası açılır fakat sürekli halde yukarda tutma mesajları ( diğer bloglarıda aşağı düşürmek oluyor aynı zamanda vede rekabet ortamı) yazılırsa bizde bir ihtimal ilerde blog kampanyalarına mesaj yazmayı kaldırırız yani konu açılır ve kilitlenir..Ha egerki değişiklik olursa kampanya ile ilgili  bir konu bırakırız ve o konudan blogger arkadaşımızın  yazmasına musade ederek  çözüm bulabiliriz.Bir uyenin sorunu olursa blogla ilgili zaten ö.m. ile ulaşabilicek durumda..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...