Gönderen Konu: Hergün Blog Kampanya Yapalım Sitenin İsmini  (Okunma sayısı 28902 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
Ynt: Hergün Blog Kampanya Yapalım Sitenin İsmini
« Yanıtla #40 : 15 Ekim 2010, 12:50:28 »
bencede aktif kampanyalarımızın yazılı olduğu tek bir konumuz olması en mantıklı olanı hem çok karışmaz konular hemde diğer kişiler rahatsız olmaz.bu şekilde düzenlemek en güzeli sanırım :)
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı e.doğan

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #41 : 15 Ekim 2010, 12:53:46 »
genelde herkes benim fikrimi beğenmiş.ben pek katılmam bloglara bazen katılırım.
ama blogunda 10 tane aktif kampanyası olan bir bayan bunları üste çıkarmak için 10 konuya birden bir şeyler yazmaya çalışınca son 10 konu onun konuları oluyor sıksık rast geldim bu duruma.
1 konusu olsa 10 linki de onun içinde olsa 1 yere yazar.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #42 : 15 Ekim 2010, 12:59:45 »
evet hemde konum geride kaldı derdimiz olmaz hiçbirimizin bence bu mantıklı adminde onaylarsa hepimiz kendi konularımızı düzenleyelim :)
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #43 : 15 Ekim 2010, 13:04:26 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Kişiler bloğ kampanyaları dışında kampanyalara katılmak istediklerinde zaten ilğili bölüme girerek kampanyaları takib ediyorlar.
Ayrıca burası kampanyalarla ilğili bir site ve her türlü kampanyanın olması doğal değilmi.
zaten büyük firmaların düzenlediği kampanyalarda insanların kazanma şansı düşük oluyor çünkü yüzlerce insan katılıyor.
en azından bloğ kampanyalarına katılıp şansımızı deneyebiliyoruz.
Kazandığım hediyelerin büyük bir kısmını bloğ kampanyalarından kazandım ve çoğuda birkez mesajla merhaba demediğim kişilerdi.
eğer tanıdığı kişilere veren varsada onun vebalini nasıl çeker bilmem.
bloğcuların kampanyaları öne çekmesine gelince ben katılmayı unuttuğum bir çok kampanyaya bu sayede katılıyorum.
bloğ kampanyalarına katılmak istemeyen arkadaşlarımız zaten katılmıyor,ama benim gibi bloğ kampanyalarına katılıp kazanmak isteyenler içinde bloğ kampanyaları iyi bir avantaj .....
tamamen katılıyorum
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #44 : 15 Ekim 2010, 13:06:42 »
konuyu şimdi gördüm bencede bu sorun ciddi bir sıkıntı.
2 gün bakmayınca konum sayfa 2 ye geliyordu.en başta hep aynı kişilerin bir çok kampanyası son mesajı kendileri yazmışlar.
ben blogumda aynı anda 3 ten fazla kampanya yapmayı sevmiyorum.
ama söylenen mantıklı  herkesin 1 konu açma hakkı olabilir oraya yazabiliriz tüm kampanya linklerimizi.yoksa kimse blog kampanyası olmasın yapılmasın demiyor katılan kitle ayrı katılmayan ayrı.
ama forumdaki son 10 konu en çok takip edilen yer sırf blogla dolunca katılmayanlar  için hoş gözükmüyor olabilir saygıyla karşılamak lazım.herkesin 1 konu açıp tüm kampanyalarını orda toplama hakkı olursa iyi olur bence de

SüsLü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #45 : 15 Ekim 2010, 15:53:27 »
onu zamanında yaptım ben yaptımda ne oldu ? konum güncel olmadı haliyle katılımda az oldu.bence bu iyi bir çözüm değil.nasıl her internet kampanyasına ayrı bir konu açılıyorsa bloglarında buna hakkı var.bunlarda kampanya sonuçta.

o zaman bende internet kampanyalarından rahatsız oluyorum tüm internet kampanyaları tek konu ve tek başlık  olsun o halde ! yapmayın arkadaşlar ya.madem bloglardan rahatsızsınız bende günlük facebook vs. bunlara katılmıyorum ilgilenmiyorumda.blog bölümüne bu yapılacaksa bende bunu istiyorum o halde ! nasıl olur ? olmaz dimi .....

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #46 : 15 Ekim 2010, 18:42:16 »
Bilinen bir gerçek var,yılın ilk altı ayı kampanya yoğun dönem oluyor sonra rölantide gidiyor çünkü eski firmalr bağlılığı arttırmak yeni firmalar da piyasada tanınmak istiyor.Haliyle yılın bu dönemlerinde blog kampanyaları daha dikkat çekici bir hal alıyor,devamlı post olması normal bence.
Blog kampanyalarında hediyeyi arkadaşları için çeken varsa böyle yapan seni-beni değil önce kendini kandırıyordur.Senin de blogun olsa aynısını mı yapıcan?-insanın fikri neyse zikri de odur derler ya...
Büyük hediyelerin peşinden yorulmak belki daha cazip ama hepimiz küçük hediyelerle,numunelerle başlamadık mı bu işe?daha dün elimiz titremiyor muydu kampanyalara katılırken?yumurta kabuğundan çıkmış,kabuğunu beğenmemiş.Bu arada anlatmak istediğin; "blog postları devamlı güncelde" ama konu başlığı kampanya forum değil blog forum olsun.Başlıkla konu ilgisini çözemedim...
moustache pig :D

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #47 : 15 Ekim 2010, 18:47:31 »
Devamlı post olması bloglar arası rekabet ve gereksiz yazı kirliliği oluşturuyor.Şu anda blogu olmayan arkadaşımız kalmadı diyebiliriz.Aynı anda bir çok kampanyasıda olunca herkes benimki geride kalmasın diye mesaj yazıyor yada yazdırttırıyor.. Sonu cise ortada kampanya takibi değil blog takibi duruma geciyoruz bir bakımada.. Blog kampanyaları elbette olucak ama post kasılarak üstte tutma yarışmasına dönunce iş bizim tarafmızdan değişiyor.Yönetim olarakda kendi aramızda tartıştık bir süredir ve buna bir çözüm en kısa zamanda devreye giricek.Zaten aşağıda yazılanlarda çözüme adım adım götürüyor..
« Son Düzenleme: 15 Ekim 2010, 18:49:57 Gönderen: diazem »
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

SüsLü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #48 : 15 Ekim 2010, 22:35:43 »
tek başlıkta bide ürün fotoları koyunca sayfanın halini düşünemiyorum lütfen başka bi çözüm bulun buna : /

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #49 : 15 Ekim 2010, 23:45:26 »
Başlık ilgi çekmek içindi.Tepkimi gayet iyi anlatıyor,forumun her yerinden blog kampanyası çıkıyor.Biraz budamak lazım artık ;D