Migros cub kartla yaptım ama,kaydınız da alındı dedi, kontrolünü yapamıyorum şifre yok, olmadı mı şimdi?
oldu abla bakmana gerek yok bende bakamadım ürünü alıp kasaya gidince kart okuyunca fiyat düşecek isterlerse bi 15 kuruş isteyebilirler
Benimki fikri Mühimden gelen karttı, kaydını da hiç yaptırmadım gidip migrosa endişem o..
Bende diger karti yaptirmisim kayit ama hangi indirime bilmiyorum:)
Migros cub kartla yaptım ama,kaydınız da alındı dedi, kontrolünü yapamıyorum şifre yok, olmadı mı şimdi?
BENDE 2 TANE MONEY 2 TANE MİGROS ALDIM REYHAN MİGROSLARDADA KAYDIN ALINDI DEDI OLUYOR SANIRIM AYSEL ALMISTI MİGROS KARTLA DETERJAN
Umarım olur, kartın kaydı yok diye sorun çıkmaz, ama alışverişlerde kartı geçiriyorum, sorun olmuyor..
Bu arada washmatic kullananlar tavsiye edermi? Güzel yıkıyor mu?Onda da % 50 indirim vardı, daha almadımdı..
BENDE 2 TANE MONEY 2 TANE MİGROS ALDIM REYHAN MİGROSLARDADA KAYDIN ALINDI DEDI OLUYOR SANIRIM AYSEL ALMISTI MİGROS KARTLA DETERJAN
Umarım olur, kartın kaydı yok diye sorun çıkmaz, ama alışverişlerde kartı geçiriyorum, sorun olmuyor..
ben siteye girdim ilgilerimi girdim şifre falan elirledim .siz de yapın arkadaşlar..
arkadaşlar ancak % 70 lik indirimli olan tavaya yetişebildim kaç para öderim ki bilen var mı ?
Bugün aldım hem tava, hem sosluk set olarak veriyorlar. 20 Tl fiyatı 3-4 TL ödersiniz diye düşünüyorum.
ben siteye girdim ilgilerimi girdim şifre falan elirledim .siz de yapın arkadaşlar..
Migros kart için nereden girilecek, moneuy kart no kısmına giriyorum olmuyor..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinbuna girnce sayfada cart numaranı ve şifreni giriyorsun şifreyı unuttuysan yenisini iste .gelince de bilgilerini tekrar girip güncelleyebilirsin.ben şifremi falan değiştirdim hemen.
tava fiyatı 20 tl % 70 indirim kzanan 7 ödeyecek % 50 indirim kazanan 10 tl ödeyecek ben % 70 indirim kazandım peki tavalar naıl güzelmi deger mi
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
buna girnce sayfada cart numaranı ve şifreni giriyorsun şifreyı unuttuysan yenisini iste .gelince de bilgilerini tekrar girip güncelleyebilirsin.ben şifremi falan değiştirdim hemen.
Kartınıza kayıtlı bir e-mail adresi yoktur diyor şifremi unuttum deyince,neyse deneyeceğim şansımı almak için migrostan..