0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
garanti money var olur mu ??
Hoşgeldiniz, FİRUZAN KARAKAŞ diyır ama kart kayıtsız diyor..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaa netten kayıt ettirdim ama kayıtsız dio yardımm bitane bile alamadımmmmmmLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinanasayfada sol al köşede /kartınızı kayıt ettirin diye bir buton var..ona bas hemennnnnn kaydını al ve sonra kampayaya katıl..bak az kaldı ona göre.. cnm olmuyor ya kartı kayıt ettirdim firuzan karakaş yazıyor kodu girince kayıtsız dior
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaa netten kayıt ettirdim ama kayıtsız dio yardımm bitane bile alamadımmmmmmLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinanasayfada sol al köşede /kartınızı kayıt ettirin diye bir buton var..ona bas hemennnnnn kaydını al ve sonra kampayaya katıl..bak az kaldı ona göre..
yaa netten kayıt ettirdim ama kayıtsız dio yardımm bitane bile alamadımmmmmm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHoşgeldiniz, FİRUZAN KARAKAŞ diyır ama kart kayıtsız diyor..Üzüldüm yaa başka parolu kartlarda oluyomu acaba varsa onlada dene bence
Son 33