0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinzaten şansım olsa diyenler .haa birde nasıl katılıyoruz ben giremiyorum diyenler talihim yok bahtım kara diyenler..oh oh kader yine kaçırdım sayende diyenler abla sen aldın inş. Allahtan kaçırmadım devrimcim.zaten forum sayesinde uyuyamaz olacağım bu gidişle.ne zaman ne çıkar hiç belli olmuyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinzaten şansım olsa diyenler .haa birde nasıl katılıyoruz ben giremiyorum diyenler talihim yok bahtım kara diyenler..oh oh kader yine kaçırdım sayende diyenler abla sen aldın inş.
zaten şansım olsa diyenler .haa birde nasıl katılıyoruz ben giremiyorum diyenler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinzaten şansım olsa diyenler .haa birde nasıl katılıyoruz ben giremiyorum diyenler talihim yok bahtım kara diyenler..oh oh kader yine kaçırdım sayende diyenler abla sen aldın inş. Allahtan kaçırmadım devrimcim.zaten forum sayesinde uyuyamaz olacağım bu gidişle.ne zaman ne çıkar hiç belli olmuyor fantastik ama uyumayı özlemelisin de..yöneticin ne der sonra.. böyle anlık faydalı hediyeleri kazanmak çok iyi geliyor..paylaşım harika..
Ilahi arkadaslar ,senaryo yazarsiniz valla .
Benim içinse çok ama çok özel bir hediye bu....Milyarlar harcadığım migrostan alıcağım ilk hediyem ... İlk defa zarar etmiyorum..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinIlahi arkadaslar ,senaryo yazarsiniz valla .neden olmasın..bir a4 kağıdı bir de kalem yeterli..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim içinse çok ama çok özel bir hediye bu....Milyarlar harcadığım migrostan alıcağım ilk hediyem ... İlk defa zarar etmiyorum..yuppppiii gerçeküstü bir durumla şimdik karşı karşıyayız..ama sonuç şahane.. Sibel abla ya patrona da mı 1 tane kazansak ?.