0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim içinse çok ama çok özel bir hediye bu....Milyarlar harcadığım migrostan alıcağım ilk hediyem ... İlk defa zarar etmiyorum..yuppppiii gerçeküstü bir durumla şimdik karşı karşıyayız..ama sonuç şahane.. Sibel abla ya patrona da mı 1 tane kazansak ?. aman aman kalsın.o bunları beğenmez jip falan ister uğraşamam vallah
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim içinse çok ama çok özel bir hediye bu....Milyarlar harcadığım migrostan alıcağım ilk hediyem ... İlk defa zarar etmiyorum..yuppppiii gerçeküstü bir durumla şimdik karşı karşıyayız..ama sonuç şahane.. Sibel abla ya patrona da mı 1 tane kazansak ?.
Benim içinse çok ama çok özel bir hediye bu....Milyarlar harcadığım migrostan alıcağım ilk hediyem ... İlk defa zarar etmiyorum..
Migrosa gtdgmde bi kart da ben alayim
ah bulaşık deterjanım bittii yarına kadar bide bulaşık deterjanında kampanya yapsalar ne güzel olurduu ama cidden çok güzel bir paylaşım teşekkür butonunu tıkladım ama birde burdan teşekkür etmiş olıyım Bu arada 89 tanecikk kaldı yokmu azaltann
yaa netten kayıt ettirdim ama kayıtsız dio yardımm bitane bile alamadımmmmmm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaa netten kayıt ettirdim ama kayıtsız dio yardımm bitane bile alamadımmmmmmLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinanasayfada sol al köşede /kartınızı kayıt ettirin diye bir buton var..ona bas hemennnnnn kaydını al ve sonra kampayaya katıl..bak az kaldı ona göre..