0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinVaynet çekil aradan.. Yeter artık kazandığın gözün doysun hocam sana yetişmeye çalışıyoruz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinVaynet çekil aradan.. Yeter artık kazandığın gözün doysun hocam sana yetişmeye çalışıyoruz
Vaynet çekil aradan.. Yeter artık kazandığın gözün doysun
1 haftadır bendede var el ayak dolanması.. Soru çıkınca neye basıcağımı şaşırıp kala kalıyorum.. Umarım kalıcı sorunlar bırakmazAlıntıLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinVaynet çekil aradan.. Yeter artık kazandığın gözün doysun hocam sana yetişmeye çalışıyoruz Zaman az kaldı biraz zor artık
Sabah 9:30 da geldiğide unutulmamalıdır.. Ayrıca bir kes 10:20 birkez 10:40 gibi saatlerde aklımda..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSabah 9:30 da geldiğide unutulmamalıdır.. Ayrıca bir kes 10:20 birkez 10:40 gibi saatlerde aklımda..konuya yazı yazılınca ben de soru mu çıktı dedim geceleyin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSabah 9:30 da geldiğide unutulmamalıdır.. Ayrıca bir kes 10:20 birkez 10:40 gibi saatlerde aklımda..konuya yazı yazılınca ben de soru mu çıktı dedim geceleyin Sanmıyorum bu saate çıksın dostum.. Çıkarsada aslında bir nebze kazanamayan arkadaşlara iyi olur..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSabah 9:30 da geldiğide unutulmamalıdır.. Ayrıca bir kes 10:20 birkez 10:40 gibi saatlerde aklımda..konuya yazı yazılınca ben de soru mu çıktı dedim geceleyin Sanmıyorum bu saate çıksın dostum.. Çıkarsada aslında bir nebze kazanamayan arkadaşlara iyi olur..sen beni uyutmayacaksın diazem