kırık gelen ürünlerin yerine yenisi gelmedi 
benim allık da kırılmış
leydi kozmetikten nereye haber vereceğiz?
canm ilk haftasnda kazanmıştım ben kırık gelenler yazdık facede duvarlarınaa gönderim yaptılar tekrar bi kaç kişiye geldi ama benm gelmedi canm 
Sevgili takipçilerimiz,
Hediyesi ulaşan üyelerimizden ürünlerinde kargodan dolayı kırılmış olanlar lütfen "Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin" adresine kırık olan ürünleri ve adres bilgilerini iletsinler.
BU KAMPANYA HALA DEVAM EDİYO MU
6. Yarışmamız özel uygulamamız ile çok yakında başlıyor.
Sevgili takipçilerimiz, sizi çok beklettiğimizi biliyoruz. Çok kısa bir süre kaldı. Birkaç gün sonra yeni yarışma sistemi ile yeniden hediye dağıtmaya devam edeceğiz. Yeni sistemimizden birkaç ipucu: Artık vereceğiniz cevaplarınızın sırası karışmayacak ve kimse ilk yanıt verenden kopya çekemeyecek.
Sevgili takipçilerimiz, sizi çok beklettiğimizi biliyoruz. Çok kısa bir süre kaldı. Birkaç gün sonra yeni yarışma sistemi ile yeniden hediye dağıtmaya devam edeceğiz. Yeni sistemimizden birkaç ipucu: Artık vereceğiniz cevaplarınızın sırası karışmayacak ve kimse ilk yanıt verenden kopya çekemeyecek.
hadi bakalım, kıvırabilecekler mi
bence cevapları mail olarak alacaklar eee o zaman sırada karışmaz ilk cevaptan kopya da olamamz benim tahminim bu..
bu ne ya kopya serbest olsaydı ya
bence cevapları mail olarak alacaklar eee o zaman sırada karışmaz ilk cevaptan kopya da olamamz benim tahminim bu..
en mantıklısı da o olur zaten.